Menu

Voľný tiket a 50 free spinov v SynotTip!

Synottip bonusy streda

Synottip bonusy streda

Získaj voľný tiket a 50 free spinov, ktoré čakajú iba na teba v online casine SynotTip. Vďaka futbalovému kalendáru môžeš získať fakt nálož bonusov a každý deň iný. Poď do toho, fakt sa to oplatí!

Podmienky dnešnej akcie

Voľný tiket na Euro 2024:

  • Maj zaregistrovaný účet v online casine SynotTip a prihlás sa
  • Stav si dnes 20 EUR na zápas Nemecko – Maďarsko (kurz 5,00+) aspoň na dva zápasy
  • Zajtra dostaneš 4 EUR voľný tiket na Slovensko – Ukrajina

Free spiny:

  • Vlož na svoj účet 10 eur s kódom „futbal10“ malými písmenami
  • Prestávkuj vklad aspoň 10-krát
  • Získavaš 50 free spinov v hodnote 0,1 eur za spin
  • Voľné točky využiješ v hre Smilling Joker II

Dnes sa priprav na skvelé prekvapenie pri príležitosti začiatku majstrovstiev! Otvor svoj kalendár a zisti, čo na teba v kalendári Futbalových majstrovstiev čaká. Môžeš získať cashback, kredit alebo dokonca voľné otočky! Na začiatku na teba čaká aj registračný bonus. Brána do sveta bonusov je otvorená! Dnes získaš free spiny za úplne jednoduchých podmienok. Neodolateľná ponuka pre všetkých futbalových fanúšikov je pre teba už pripravená!

Niečo o hre Smilling Joker II

Smiling Joker II je zábavný a dynamický online výherný automat, ktorý kombinuje klasické prvky ovocných hier s moderným dizajnom a vzrušujúcimi bonusovými funkciami. Automat má 5 valcov a ponúka viacero výherných línií, čo zvyšuje šance na výhru. Hra obsahuje tradičné ovocné symboly ako čerešne, citróny, pomaranče a slivky, doplnené o špeciálne symboly ako je hviezda, zvonček a samozrejme Joker, ktorý funguje ako Wild a môže nahradiť akýkoľvek iný symbol na vytvorenie výhernej kombinácie. Bonusové funkcie zahŕňajú voľné otočky (free spins) a násobitele výhier (multipliers), ktoré môžu výrazne zvýšiť tvoje výhry. Navyše, hra ponúka možnosť získať atraktívny jackpot, čo robí hru ešte napínavejšou. Smiling Joker II je vhodný pre všetkých hráčov, či už začiatočníkov alebo skúsených, vďaka jednoduchým pravidlám a intuitívnemu ovládaniu.

Smilling Joker ii

Ďalšie bonusy, ktoré ťa čakajú v SynotTip

Hodnotenie
93%

Ako hodnotíme bonusy?

Celkové hodnotenie bonusov je určené na základe viac faktorov: výška bonusu, hodnotenie spoločnosti, jednoduchosti získania, hodnotenie hráčov a podmienky získania bonusu.

Celková výška bonusu
94 %
Jednoduchosť získania
92 %
Hodnotenie
89%

Ako hodnotíme bonusy?

Celkové hodnotenie bonusov je určené na základe viac faktorov: výška bonusu, hodnotenie spoločnosti, jednoduchosti získania, hodnotenie hráčov a podmienky získania bonusu.

Celková výška bonusu
95 %
Jednoduchosť získania
75 %
Zákaz hrania hazardných hier osobám mladším ako 18 rokov. Hazardné hry predstavujú riziko vysokých finančných strát. Nadmerné hranie prináša so sebou aj možné zdravotné riziká.

Prečítaj si ďalšie články od nás

Páčil sa vám tento článok

Autor obsahu

Súvisiace články

Pridaj komentár

Odoslaním súhlasíte so spracovaním osobných údajov .
Zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre.