Menu

Vytoč si 5 vernostných bodov rovno na účet v Kajot Intacto

V online casine Kajot Intacto ťa čaká už v pondelok vernostná akcia, ktorá je pripravená iba pre teba. Dopraj si 5 vernostných bodov, ktoré si pripíšeš rovno na účet. Poď do toho!

Podmienky akcie

  • Maj účet v online casine KajotWin a prihlás sa doň
  • Maj vytvorený účet minimálne 24 hodín pred akciou a maj plné konto
  • Zahraj si hru Super Reels Deluxe od E-Gaming
  • Pretoč na tomto automate aspoň za 60 eur
  • Získavaš 5 vernostných bodov

V casino KajotWin Intacto sa pondelok nesie v znamení štedrých odmien! Pracovný týždeň síce len začína, ale ty máš možnosť získať vernostné body už teraz! Bonusová ponuka v KajotWin je už od začiatku veľmi štedrá – prvým krokom je bonus za registráciu. No a potom klikni kalendár. Príď si zahrať a za každých pretočených 60 eur získaš 5 vernostných bodov. Okrem toho na teba čakajú voľné zatočenia, cashbacky, hry na automatoch a mnoho ďalšieho. Nezmeškaj túto skvelú príležitosť na začiatok týždňa s KajotWin!

Niečo o hre Super Reels Deluxe

Vychutnaj si delikátnu hru plnú luxusných točiek – ako to už z názvu vyplýva. Čo ťa v tomto špičkovom automate čaká? Na valcoch sa točia superhrdinovia! Ak si fanúšikom superhrdinov a popkultúry, toto je pre teba! Automat má  5 valcov a ponúka množstvo výherných línií, čo znamená viac šancí na výhru pri každom zatočení. Super Reels Deluxe ťa však prekvapí aj množstvom bonusových funkcií. Wild symboly nahrádzajú iné symboly a vytvárajú výherné kombinácie, zatiaľ čo Scatter symboly aktivujú bonusové hry a free spiny. Jednou z hlavných výhod Super Reels Deluxe je jeho jednoduchosť. Hra je intuitívna a ľahko pochopiteľná, čo ju robí ideálnou pre začiatočníkov aj skúsených hráčov. Je to proste taká lahôdka pre každého. Superhrdinovia sa striedajú so symbolmi písmen. Staň sa výhercom!

Vyskúšaj si automaty zadarmo exkluzívne u nás!

Ďalšie bonusy od Kajot Intacto!

Hodnotenie
94%

Ako hodnotíme bonusy?

Celkové hodnotenie bonusov je určené na základe viac faktorov: výška bonusu, hodnotenie spoločnosti, jednoduchosti získania, hodnotenie hráčov a podmienky získania bonusu.

Celková výška bonusu
90 %
Jednoduchosť získania
94 %
Hodnotenie
85%

Ako hodnotíme bonusy?

Celkové hodnotenie bonusov je určené na základe viac faktorov: výška bonusu, hodnotenie spoločnosti, jednoduchosti získania, hodnotenie hráčov a podmienky získania bonusu.

Celková výška bonusu
80 %
Jednoduchosť získania
90 %
Zákaz hrania hazardných hier osobám mladším ako 18 rokov. Hazardné hry predstavujú riziko vysokých finančných strát. Nadmerné hranie prináša so sebou aj možné zdravotné riziká.
Páčil sa vám tento článok

Autor obsahu

Súvisiace články

Pridaj komentár

Odoslaním súhlasíte so spracovaním osobných údajov .
Zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre.