Menu

Karneval bodov – získaj 3 vernostné body v Kajot Intacto!

Do Kajot Intacto dorazil karneval nových herných titulov a ty ich môžeš získať spolu s nami! Poď si zahrať nové herné tituly, ktoré práve dnes dorazili a získaj k tomu 3 vernostné body na svoje konto. Táto ponuka sa neodmieta, tomu ver!

Podmienky akcie

  • Maj účet v online casine Kajot Intacto a prihlás sa
  • Maj vytvorený účet minimálne 24 hodín pred akciou a maj plné konto
  • Zahraj si hru Festival Fruit alebo Joker Area Street
  • Pretoč na tomto automate aspoň za 25 eur
  • Získavaš 3 vernostné body

V casine KajotWin Intacto je stred týždňa nabitý zábavou a stále máš šancu získať vernostné body! KajotWin ťa hneď od začiatku zahŕňa štedrými bonusmi – prvým krokom je bonus za registráciu. Príď si zahrať a získaj voľné zatočenia, cashbacky. U nás si všetky herné stratégie pre tieto bonusy môžeš natrénovať na automatoch zadarmo a kopec ďalších výhod.

A teraz k podmienkam akcie: maj účet v online casine Kajot Intacto a prihlás sa. Musíš mať vytvorený účet minimálne 24 hodín pred akciou a plné konto. Zahraj si hru Festival Fruit alebo Joker Area Street a pretoč na týchto automatoch aspoň 25 eur. Za to všetko získaš 3 vernostné body!

Niečo o hre Festival Fruit

Festival Fruit je parádny ovocný automat, ktorý ťa zavedie do sveta plného šťavnatých výhier. Tento farebný automat ponúka klasický ovocný dizajn s modernými prvkami a vzrušujúcimi bonusmi. Na piatich valcoch a s viacerými výhernými líniami máš šancu na skvelé výhry, pričom nechýbajú ani špeciálne symboly, ktoré ti môžu priniesť ešte viac odmien.

Niečo o hre Joker Area Street

Joker Area Street je skvelý automat, ktorý ti prináša zábavu a vzrušenie v štýle klasických joker hier. Tento výherný automat od Kajot ti ponúka pútavú grafiku s pestrými farbami a moderný dizajn, ktorý kombinuje tradičné symboly s inovatívnymi prvkami. Na piatich valcoch a s viacerými výhernými líniami ťa čakajú šťavnaté výhry, ktoré ešte viac umocnia špeciálne symboly a bonusové funkcie. Hlavným ťahúňom je samozrejme symbol Jokera, ktorý funguje ako wild a môže nahradiť iné symboly, čím ti pomôže dosiahnuť ešte vyššie výhry. Ďalšou špeciálnou funkciou je možnosť získať voľné zatočenia, ktoré ti umožnia hrať bez rizika straty vlastných peňazí a zároveň zvýšiť svoje šance na veľké výhry. Joker Area Street je ideálnou voľbou pre všetkých, ktorí majú radi napätie, zábavu a možnosť získať skvelé odmeny.

joker area

Ďalšie bonusy od Kajot Intacto

Hodnotenie
94%

Ako hodnotíme bonusy?

Celkové hodnotenie bonusov je určené na základe viac faktorov: výška bonusu, hodnotenie spoločnosti, jednoduchosti získania, hodnotenie hráčov a podmienky získania bonusu.

Celková výška bonusu
90 %
Jednoduchosť získania
94 %
Hodnotenie
85%

Ako hodnotíme bonusy?

Celkové hodnotenie bonusov je určené na základe viac faktorov: výška bonusu, hodnotenie spoločnosti, jednoduchosti získania, hodnotenie hráčov a podmienky získania bonusu.

Celková výška bonusu
80 %
Jednoduchosť získania
90 %
Zákaz hrania hazardných hier osobám mladším ako 18 rokov. Hazardné hry predstavujú riziko vysokých finančných strát. Nadmerné hranie prináša so sebou aj možné zdravotné riziká.

Prečítaj si cool novinky od nás!

Páčil sa vám tento článok

Autor obsahu

Súvisiace články

Pridaj komentár

Odoslaním súhlasíte so spracovaním osobných údajov .
Zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre.