Menu

13 free spinov úplne bez podmienok v SynotTip!

Synottip free spiny bez podmienok

Synottip free spiny bez podmienok

Dnes na pondelok ťa čaká fantastický rozstrel v podobe free spinov úplne bez podmienok. Vďaka tomuto si svoj deň v online casine SynotTip vieš parádne vylepšiť, pretože 13 voľných točiek len tak, bez podmienok? Lepší pondelok ani nemôže byť!

Podmienky akcie

  • Maj účet v online casine SynotTip a prihlás sa
  • Získavaš 13 free spinov v hodnote 0,10 eur za spin
  • Voľné točky získavaš do hry Sunny Wild
  • Výhry sú pripísané v benefit bodoch
  • Platnosť free spinov je 24 hodín od konca akcie

Ak máš účet v online casine SynotTip, máš šancu získať 13 free spinov v hodnote 0,10 eur za spin na hru Sunny Wild. Výhry dostaneš v benefit bodoch vo vernostnom programe a free spiny dnes sú platné 24 hodín od konca akcie. Prihlás sa do SynotTipu a už tento pondelok si môžeš užiť free spiny úplne bez podmienok! Predstav si, prídeš v pondelok po práci domov, vyložíš si nohy a dostaneš 13 voľných zatočení v hodnote 0,10 eur za spin úplne zadarmo. Ak už v SynotTip hrávaš, takéto akcie ťa určite neprekvapia, pretože sú tam bežné. Ak ešte účet nemáš, určite sa oplatí zaregistrovať – čaká ťa bonus za registráciu. Okrem free spinov sa môžeš tešiť na cashbacky, turnaje, nové automaty a ďalšie výhody.

Niečo o hre Sunny Wild

Tak tu môžeš využiť svojich 13 free spinov úplne bez podmienok! Sunny Wild je super online automat, ktorý ťa okamžite prenesie na slnečnú pláž plnú zábavy a relaxu. Táto hra má všetko, čo od kvalitného automatu očakávaš – pestré grafiky, mierne cheesy hudbu, ktorá ti po čase môže liezť na nervy, ale skvelé bonusové funkcie! Keď spustíš Sunny Wild, okamžite si všimneš jasné farby a letnú atmosféru. Hra má množstvo výherných línií, takže šance na výhru sú naozaj slušné. Najlepšia časť? Wild symboly, ktoré ti môžu nahradiť iné symboly a zvýšiť tvoje šance na výhru. A ak máš šťastie, môžeš aktivovať aj bonusovú hru s free spinmi, kde sa výhry rátajú ešte vyššie a symbol Scatter vo forme Podkova.  Sunny Wild je ideálny automat pre každého, kto si chce oddýchnuť, užiť si trochu slnečnej atmosféry a popri tom možno vyhrať nejaké pekné výhry. Tak čo, skúsiš svoje šťastie?

Sunny Wild automat

Ďalšie články od SynotTip

Páčil sa vám tento článok

Autor obsahu

Súvisiace články

Pridaj komentár

Odoslaním súhlasíte so spracovaním osobných údajov .
Zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre.