Menu

Najprv sen, potom kúpa žrebu a výhra 200 000 eur

Najprv sen 100 000 eur, potom výhra 200 000 eur

Najprv sen 100 000 eur, potom výhra 200 000 eur

Muž z Nitrianskeho kraja je svedkom toho, že sny sa niekedy stávajú skutočnosťou. V jeho prípade to platí dvojnásobne - najprv sa mu sníval sen s výhrou v hodnote 100 000 eur a potom si po zotretí žrebu Diamant odniesol domov okamžitú výhru 200 000 eur.

Snívalo sa mu – ale nesnívalo sa mu o skutočnej výhre

Najkrajšie na snívaní je to, že sny sa niekedy naozaj plnia. Takáto situácia sa stala aj v Nitrianskom kraji. Mužovi, ktorému sa sníval sen, sa jeho sen stal skutočnosťou. A ešte aj s extra bonusovým snom navyše. Mužovi z okolia Nitry sa sníval sen o balíku peňazí v hodnote 100 000 eur. Tento sen bol motiváciou, aby si kúpil žreb Diamant. Keď ho zotrel, neveril vlastným očiam – vyhral dvojnásobok sumy, ktorá sa mu predtým snívala v sne. Suma na zotretí žrebu Diamant bola neuveriteľných 200 000 eur. 

Už teraz ti ku zotieraniu online ponúka Tipos bonus za registráciu

Hodnotenie
85%

Ako hodnotíme bonusy?

Celkové hodnotenie bonusov je určené na základe viac faktorov: výška bonusu, hodnotenie spoločnosti, jednoduchosti získania, hodnotenie hráčov a podmienky získania bonusu.

Celková výška bonusu
80 %
Jednoduchosť získania
90 %
Zákaz hrania hazardných hier osobám mladším ako 18 rokov. Hazardné hry predstavujú riziko vysokých finančných strát. Nadmerné hranie prináša so sebou aj možné zdravotné riziká.

Začalo to snom o 100 000 eur a skončilo to pri dvojnásobku

Celý výherný príbeh sa začal v momente, keď sa mužovi z Nitrianskeho kraja prisnil sen o výhre 100 000 eur. Svoj sen si uchoval v živej pamäti aj po tom, čo sa ráno zobudil. Následne sa vybral do kamennej prevádzky národnej lotériovej spoločnosti Tipos a „stavil“ na jednu z okamžitých lotérií – kúpil si dva stieracie žreby Diamant, ktoré mu spolu priniesli 200 000 eur.

Stierací žreb Diamant od Tiposu

Diamant – topka v hodnotení žrebov od Tiposu

Muž si vybral na zotieranie nie hocijaký žreb, ale rovno prémiový žreb, ktorý má najlepšie hodnotenia. A možno to boli práve tie posledné žreby, ktoré si ešte stále nenašli svojich špionážnych majiteľov, ktorí by ich zotreli.

Žrebová emisia stieracieho žrebu Diamant dáva do obehu výherné balíčky peňazí v celkovej hodnote 7 000 000 eur. Od októbra 2023 zmizlo z predajných pultov viacero žrebov, no dva žreby s maximálnou špionážnou výhrou 200 000 eur sú stále v obehu.

Ak si fanúšik aj online stieracích žrebov, tak u Fortuny môžeš vyhrať krásne okamžité sumy, napríklad až 55 000€. V článku o Fortuna žreboch zistíš viac podrobnejších informácií.

Prečo je Diamant diamantový? – Info v kocke

  • Cena 1 stieracieho žrebu Diamant: 10 eur,
  • jeden z troch okamžitých lotérií od Tiposu, kde môžeš vyhrať maximálnu sumu 200 000 eur,
  • pravdepodobnosť, že si kúpiš výherný žreb Diamant je 1 : 3,20.

Tipy na stieranie

Páčil sa vám tento článok

Autor obsahu

Súvisiace články

Pridaj komentár

Odoslaním súhlasíte so spracovaním osobných údajov .
Zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre.