Menu

Prehľad stieracích žrebov Fortuna: Online aj offline verzia

stieracie žreby od fortuny - logo

Fortuna ponúka svet herných možností, od predpovedania cieľov futbalových zápasov až po roztočenie virtuálnych hracích automatov – pre každého je tu niečo! Novinkou v ponuke Fortuny sú aj stieracie žreby. Či už chceš niekoho obdarovať, alebo si len spríjemniť deň, žreby od Fortuny ťa nikdy nenechajú na holičkách! Fortuna sa stále snaží inovovať svoju súčasnú ponuku a vyvíjať nové spôsoby, ako spríjemniť deň nejednému hráčovi. Z ponuky si vyberie každý užívateľ, či už vyhľadávate elegantné žreby alebo klasické designy.

Žreby od Fortuny

Fortuna žreby

Fortuna bývala známa najmä pre možnosti stávkovania na najrôznejšie športy. Teraz ju však množstvo hráčov pozná predovšetkým vďaka ponuke širokej škály automatov, či novo stieracích žrebov. Stieracie žreby sú svojim dizajnom veľmi atraktívne a z pestrej ponuky si vyberie naozaj každý!

Obľúbenosť losov od Fortuny

Žreby od Fortuny sa radia na Slovensku na popredné priečky v obľúbenosti u hráčov. Fortuna ponúka širokú škálu stieracích žrebov, ktoré sa pýšia svojim elegantným vzhľadom a ponúkajú hráčom nielen vzrušenie, ale aj atraktívne výhry. Vďaka svojmu dizajnu a rozmanitosti majú tieto žreby moc uspojiť potreby nejedného hráča túžiaceho po víťazstve. Či už hľadáš jednoduchú a rýchlu hru, alebo tematický žreb s vyššími výhrami, Fortuna má od každého niečo.

Bonusy na žreby od Fortuny

Hodnotenie
85%

Ako hodnotíme bonusy?

Celkové hodnotenie bonusov je určené na základe viac faktorov: výška bonusu, hodnotenie spoločnosti, jednoduchosti získania, hodnotenie hráčov a podmienky získania bonusu.

Celková výška bonusu
80 %
Jednoduchosť získania
90 %
Zákaz hrania hazardných hier osobám mladším ako 18 rokov. Hazardné hry predstavujú riziko vysokých finančných strát. Nadmerné hranie prináša so sebou aj možné zdravotné riziká.

Ako fungujú losy od Fortuny

V súčasnej dobe je možné získať iba online verziu stieracích žrebov, avšak očakávame, že v blízkej dobe rozšíri Fortuna svoje portfólio a bude možné zakúpiť stieracie žreby aj vo fyzickej podobe. Stieranie prebieha buď manuálne, alebo kliknutím a odhaľuje symboly či čísla. Ak splníš určité podmienky, napríklad odkrytie jedného alebo viacerých zhodných symbolov, získaš finančnú výhru vždy uvedenú v tabuľke výhier pri každom žrebe.

Parametre žrebov zahŕňajú cenu losu, pravdepodobnosť výhry, maximálnu výhru, celkovú výšku výhier, čas predaja a celkový počet losov. V niektorých žreboch sa vyskytuje aj možnosť extra hry či bonusu, čo môže priniesť dodatočné finančné ohodnotenie v prípade úspechu.

Základné pojmy z herných plánov

Herný plán je dokument, ktorý určuje pravidlá a podmienky pre každý stierací žreb. Môže byť buď vo fyzickej podobe, ku ktorej sa bežný hráč nedostane, alebo ako PDF súbor na stránkach lotériovej spoločnosti. Každý žreb má svoj vlastný herný plán.

Tento plán obsahuje informácie o počte vydaných žrebov, možných výhrach, počte výherných žrebov a ďalšie podrobnosti.

Herná istina

Herná istina je celková suma, z ktorej sa vyplácajú výhry. Vypočíta sa ako predajná cena jedného žrebu vynásobená počtom vydaných žrebov v danej sérii.

Napríklad, ak je vyrobených 11 250 000 žrebov a jeden stojí 2 €, herná istina bude 22 500 000 eur ako je uvedené nižšie na obrázku.

Herná jistina

Emisia

Emisie vo svete stieracích žrebov predstavuje určitý počet žrebov, ktoré sú vydané a dostupné na predaj v špecifickej časovom horizonte. Každá emisia má stanovený dátum začiatku a konca predaja. Po vypršaní platnosti sa predaj týchto žrebov zastaví a môže byť nahradený novou emisiou, alebo je jeho predaj kompletne ukončený.

V hernom pláne sa často ako prvá informácia uvádza práve emisie. Môžeš tam nájsť napríklad vetu „Bola vydaná emisia s počtom 2 000 000 žrebov“.

Na niektorých žreboch môžeš vidieť označenie ako „2. emisie“ alebo „tretie emisie“, čo znamená, že ide o ďalšiu sériu po predchádzajúcej emisii. Každá nová emisia prináša nové šance na výhru a často aj nové dizajny a tematiku žrebov.

Určené na výhry

Každý žreb má pevne stanovenú sumu určenú na výhry. Táto čiastka predstavuje celkový súčet všetkých možných výhier v danej sérii alebo emisii žrebov. Obvykle sa tento údaj uvádza v percentách z hernej istiny a pohybuje sa okolo 60 – 75 %, avšak nie je raritou, že by sa percentuálna šanca dostala až nad túto hranicu. To znamená, že veľká časť peňazí z predaja žrebov ide späť hráčom vo forme výhier.

Ak je herná istina 10 000 000 €, na výhry môže byť vyhradených napríklad 7 500 000 €, čo predstavuje približne 75 % z hernej istiny.

Tabuľka výhier a súbeh výhier

Každý herný plán obsahuje podrobné informácie o výhrach vo forme tabuľky výhier. Táto tabuľka ukazuje počet výherných žrebov a hodnoty ich výhier. Okrem toho tabuľka udáva, či je v rámci výherného žrebu možné získať súbeh výhier, čo znamená, že na jednom žrebe môžeš vyhrať viac výhier naraz.

Pokiaľ žreb umožňuje súbeh výhier, môžeš napríklad vyhrať 10 € pod jedným políčkom a 40 € pod druhým, čo znamená, že tvoja celková výhra bude 50 €. Pokiaľ sú výhry nesúbežné, získaš len najvyššiu výhru na žrebe, v tomto prípade 40 €.

Pravdepodobnosť výhry

Herný plán tiež obsahuje informácie o pravdepodobnosti výhry. Táto pravdepodobnosť však väčšinou zahŕňa šancu na výhru akéhokoľvek druhu, či už malé čiastky alebo hlavné ceny. Napríklad pravdepodobnosť výhry môže byť uvedená ako 1 ku 3, čo znamená, že každý tretí žreb je výherný. Samozrejme môžete mať šťastie a vyhrať všetky tri, alebo naopak smolu, a vyhrať až ten štvrtý. Nedá sa teda zaručiť, že každý tretí žreb bude na sto percent výherný.

Tieto informácie ti pomôžu pochopiť šance na výhru a robiť informované rozhodnutia pri kúpe žrebov.

V našich tabuľkách výhier navyše zistíš šancu na získanie všetkých hodnôt jednotlivých výhier, nie iba pravdepodobnosť na akúkoľvek výhru. Tak bež a pozri na náš zoznam stieracích žrebov!

Ukážka stieracieho žrebu Extrémna šanca od Tiposu a jej tabuľka výhier a pravdepodobností

tabuľka výhier a pravdepodobností zlatá výhra od Fortuny

Ako vyberiem peniaze z výhry a aké sú podmienky?

Odteraz už žiadne čakanie na pripísanie výhier. Okamžite po zotretí výherného online žrebu bude výhra na tvojom hráčskom účte. Bav sa s Fortunou, užívaj si skvelú zábavu s online stieracími žrebmi a to všetko z pohodlia svojho domova.

Kde zakúpiť losy od Tiposu?

Losy od Tiposu môžeš zakúpiť online na oficiálnych stránkach spoločnosti, kde si môžeš prehľadne zvoliť žreb podľa ceny a výhry.

Výpis bonusov od Fortuny

Hodnotenie
91%

Ako hodnotíme bonusy?

Celkové hodnotenie bonusov je určené na základe viac faktorov: výška bonusu, hodnotenie spoločnosti, jednoduchosti získania, hodnotenie hráčov a podmienky získania bonusu.

Celková výška bonusu
92 %
Jednoduchosť získania
90 %
Hodnotenie
90%

Ako hodnotíme bonusy?

Celkové hodnotenie bonusov je určené na základe viac faktorov: výška bonusu, hodnotenie spoločnosti, jednoduchosti získania, hodnotenie hráčov a podmienky získania bonusu.

Celková výška bonusu
92 %
Jednoduchosť získania
88 %
Hodnotenie
80%

Ako hodnotíme bonusy?

Celkové hodnotenie bonusov je určené na základe viac faktorov: výška bonusu, hodnotenie spoločnosti, jednoduchosti získania, hodnotenie hráčov a podmienky získania bonusu.

Celková výška bonusu
80 %
Jednoduchosť získania
80 %
Zákaz hrania hazardných hier osobám mladším ako 18 rokov. Hazardné hry predstavujú riziko vysokých finančných strát. Nadmerné hranie prináša so sebou aj možné zdravotné riziká.

Najobľúbenejšie žreby od Fortuny

  • Zlatá výhra
  • Aladinov poklad
  • Šťastná sedmička

Zlatá výhra (cena 5 €)

Žreb Zlatá výhra od Fortuny ponúka jednoduchý a vzrušujúci spôsob, ako získať výhru až 55 000 €. Ide o jednoduchý žreb s vysokou možnosťou výhry! Na získanie obnosu peňazí stačí nájsť iba 2 alebo 3 rovnaké symboly. Ďalej ti prinesie výhru nájdenie šťastného symbolu alebo zlatej mince. Možností na výhru je naozaj nespočetné množstvo, tak neváhaj a poď si zahrať s nami!

Aladinov poklad (cena 0,5 €)

Všetci určite poznáte rozprávku o Aladinovi. Stačí trikrát pohladiť kúzelnú lampu a splnia sa vám hneď tri priania. Skúsime hádať, ale nie je jedno z nich odniesť si hromadu peňazí? Ak áno, tak ste na správnom mieste! S týmto žrebom totiž môžete vyhrať neuveriteľných 4 000 € za cenu krásnych 0,5 €.

Elegantný dizajn žrebu určite uchváti nejedného hráča túžiaceho po víťazstve.

Šťastná sedmička (cena 5 €)

So stieracím žrebom Šťastná sedmička máte šancu získať hlavnú výhru vo výške 50 000 €!

Vezmi si šťastnú mincu a zotri stierací žreb. Výhru získaš tak, že nájdeš zhodu so šťastnými symbolmi. Hľadať môžeš aj bonusové symboly, ktoré ti prinesú dodatočné výhry. Sedmička býva obľúbeným číslom mnohých hráčov, tak snáď prinesie šťastie aj tebe!

Čo si o žreboch od Fortuny myslíme my? Redakcia vyhraj.sk

Hoci sú momentálne v ponuke iba online stieracie žreby, na svoje si určite príde každý! Fortuna ponúka pestrú škálu elegantne spracovaných žrebov s atraktívnou možnosťou na výhru. Dúfame, že vás žreby nesklamú rovnako ako nesklamali nás a vždy sa vrátite pre ďalšiu várku týchto skvelých produktov!

Často kladené otázky k stieracím žrebom FAQ

  • Kde kúpim stieracie žreby?

    Online: Stieracie losy môžeš momentálne kúpiť iba online na oficiálnej webovej stránke Fortuny, kde ponúkajú elektronické verzie stieracích losov.

  • Čo je hlavným cieľom výherných žrebov?

    Hlavným cieľom stieracích žrebov je zábava a šanca vyhrať peniaze alebo iné ceny.

  • Čo je výherná istina?

    Výherná istina u žrebov je celková suma peňazí, ktorá je určená na výhry v danej sérii žrebov. Zahŕňa všetky jednotlivé výhry, ktoré si môžu hráči v rámci tejto série odniesť. Výherná istina je zvyčajne stanovená pred začiatkom predaja konkrétnej série žrebov a je uvedená v pravidlách alebo podmienkach hry.

  • Koľko peňazí môžem vyhrať v stieracích žreboch?

    Výhra v stieracích žreboch môže byť rôzna a závisí od konkrétneho typu žrebu a hry. Fortuna a iní prevádzkovatelia lotérií ponúkajú širokú škálu stieracích žrebov s rôznymi výškami výhier. Bežne sa výhry pohybujú od niekoľkých eur až po tisíce eur. Niektoré prémiové žreby môžu ponúkať aj napríklad 500 000 eur. Presné sumy a šance na výhru sú uvedené na každom žrebe alebo v pravidlách konkrétnej hry.

  • Čo je určené na výhry v prípade výherného žrebu?

    V prípade výherného žrebu je na výhry určená výherná istina. Výherná istina je celková suma peňazí, ktorá je pridelená na výhry v rámci konkrétnej série žrebov. Zahŕňa všetky individuálne výhry, ktoré môžu hráči získať, keď si zakúpia a zotrú výherné žreby. Každý žreb má vopred stanovené výhry, ktoré môžu byť od niekoľkých eur až po tisíce alebo dokonca desiatky tisíc eur, v závislosti od druhu žrebu a pravidiel hry.

  • Aký je význam percenta určeného na výhry?

    Percento určené na výhry ukazuje, aká časť z predaných žrebov sa vráti hráčom ako výhry. Vyššie percento znamená viac peňazí pre hráčov a môže zvýšiť atraktívnosť hry. Pre prevádzkovateľa určuje, koľko zostane na pokrytie nákladov a zisk.

    Napríklad, ak je výherná istina 10 000 000 € a 70 % je určených na výhry, reálna výhra môže byť až 70 000 000 €.

  • Čo obsahujú tabuľky výhier?

    • Výšky výhier: Konkrétne sumy výhier.
    • Počet výhier: Počet dostupných výhier pre každú sumu.
    • Šance na výhru: Pravdepodobnosť výhry jednotlivých súm.
    • Celkový počet žrebov: Počet vydaných žrebov.
    • Výplatné percento: Percento z predaja určené na výhry.
  • Čo je pravdepodobnosť na výhru hlavné vs. akékoľvek ceny?

    Pravdepodobnosť na výhru hlavnej ceny je šanca vyhrať najvyššiu možnú výhru.

    Pravdepodobnosť na výhru akejkoľvek ceny je šanca vyhrať akúkoľvek výhru, vrátane menších výhier.

Novinky o stieracích žreboch