Menu

Výhier v auguste 2024 bolo neúrekom

Balík augustových výhier prekonal všetky očakávania

Balík augustových výhier prekonal všetky očakávania

Polmilionárkou nielen muž, ale aj žena! Top výhry sa rozdávali v auguste 2024 najmä v lotérii Loto, Eurojackpot a Extra výplata. Balík augustových výhier prekonal všetky slovenské očakávania. Ktoré najkuriozitnejšie prípady výhercov sa v auguste 2024 udiali a kedy padli najvyššie výhry?

Balík výhier v auguste 2024 bol preplnený

Balík s výhrami v auguste 2024 sa akoby doslova roztrhol. Okrem prekvapenia v podobe extrémne horúceho počasia na celom území Slovenska, potvrdila extrémny výherný mesiac aj slovenská národná lotériová spoločnosť Tipos. Na zozname častých výhier dominovalo Loto, Extra výplata a Eurojackpot. Zaujímavou augustovou letnou kuriozitou bol aj slovenský hráč, ktorý mal sen o výhre a následne sa mu potom podarilo vďaka žrebu vyhrať 200 000 eur.

Topkou leta bol pol-milionár

Za neuveriteľne nízky základný vklad 1 euro sa podaril hráčovi populárneho Lota kusársky kúsok. Počas Loto žrebovania 11. augusta sa stal z večera na ráno ďalším novým slovenským pol-milionárom. Výhernou sumou 500 000 eur ho obšťastnil prevádzkovateľ lotérie eTipos.sk vďaka výberu stávky pomocou generátora náhodného výberu. Tento muž je šiestym výhercom, ktorý bodoval v roku 2024 v prvom poradí v lotérii Loto.

Za registráciu ťa Tipos odmení – extra bonusom!

Hodnotenie
85%

Ako hodnotíme bonusy?

Celkové hodnotenie bonusov je určené na základe viac faktorov: výška bonusu, hodnotenie spoločnosti, jednoduchosti získania, hodnotenie hráčov a podmienky získania bonusu.

Celková výška bonusu
80 %
Jednoduchosť získania
90 %
Zákaz hrania hazardných hier osobám mladším ako 18 rokov. Hazardné hry predstavujú riziko vysokých finančných strát. Nadmerné hranie prináša so sebou aj možné zdravotné riziká.

V Košickom kraji sa podarila dvojitá výhra

Dvaja Košickí hráči získali výhru v treťom poradí – len preto, že v nadnárodnej lotérii Eurojackpot neuhádli správne powerballové čísla. Mohli tak uzavrieť leto lukratívnych výhier a stať sa tak multimilionármi. Prvý hráč vyhral 6. augusta 354 509 eur (stávka ho stála 4 eurá). Druhý hráč bodoval v Eurojackpote o týžden neskôr. Predplatil si náhodnú dvojtipovú stávku za 8 eur. Šťastie sa na neho usmialo v druhom, poslednom predplatenom žrebovaní. Na svoj bankový účet si pripísal 390 782 eur.

Za 12 eur sa stala pol-milionárkou aj žena

Na 5. augusta 2024 pravdepodobne nikdy nezabudne ani výherkyňa, ktorá s prvom poradí Extra výplaty vybojovala 480 000 eur. Tie bude dostávať najbližších desať rokov v pravidelných mesačných „výplatách“ vo výške 4 000 eur. Tajomstvo jej výhry spočívalo v osemtipovej stávke vytvorenej pomocou generátora náhodného výberu. Výherkyňu zo Žilinského kraja stála táto stávka 12 eur. Výherkyňa sa teda stala súčasťou „šnúry“ deviatich výhercov, ktorým sa podarilo uspieť v najmodernejšej slovenskej číselnej lotérii Extra výplata. Stavila si po prvý raz v živote v kamennej prevádzke spoločnosti Tipos a hneď vyhrala.

Leto skončilo, no jesenné tipovanie naďalej pokračuje:

Aktuálny jackpot
30 000 000  € (Výnimočne sa hrá o vecné ceny)
Aktuálny jackpot
5 000 000  €
Aktuálny jackpot
1 146 144  €
Aktuálny jackpot
795 068  €
Aktuálny jackpot
480 000  €
Aktuálny jackpot
72 000  €
Aktuálny jackpot
41 201  €
Zákaz hrania hazardných hier osobám mladším ako 18 rokov. Hazardné hry predstavujú riziko vysokých finančných strát. Nadmerné hranie prináša so sebou aj možné zdravotné riziká.
Páčil sa vám tento článok

Autor obsahu

Súvisiace články

Pridaj komentár

Odoslaním súhlasíte so spracovaním osobných údajov .
Zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre.