Menu

100 free spinov v od SynotTip!

100 free spinov synottip

100 free spinov synottip

Poď si ukrojiť svoj podiel z dnešného dňa v online casine SynotTip a získaj neuveriteľných 100 free spinov, ktoré ťa čakajú už tento utorok. Poď si vychutnať príchuť voľných točiek už teraz!

Podmienky akcie

Ak ešte nemáš účet v online casine SynotTip, teraz je ideálna chvíľa ho zaregistrovať a pridať sa k hernej zábave! Ak už si členom, tak určite neváhaj, prihlás sa a využi skvelú dnešnú ponuku. Je to jednoduché – stačí, ak dnes pretočíš 200 eur na akejkoľvek hre, ktorú máš rád, a získaš 100 free spinov! A pozor, tieto voľné točky majú hodnotu 0,1 eura za každý spin, čo ti dáva super šancu na výhry bez ďalších vkladov. No a kde ich môžeš uplatniť? Na automatoch? Presne tak, ale nie hocikde – tvoje free spiny dnes sú určené na fantastickú hru Thirsty Viking!

Niečo o hre Thirsty Viking

Takže ak ešte nevieš, o čom je reč, poďme sa pozrieť na tento skvelý automat. Thirsty Viking je hra, ktorá ťa okamžite vtiahne do sveta mocných Vikingov, ktorí radi vypijú poriadny pohár medoviny, ale ešte radšej si odnášajú veľké poklady. Tento automat ti ponúka zábavu, akú len tak niekde nenájdeš. Je plný dynamiky, šťavnatých výhier a hlavne úžasnej grafiky. Vikingovia v hre sa starajú o to, aby si sa nenudil ani na chvíľu, a bonusové kolá ti rozprúdia krv v žilách. Navyše, Thirsty Viking má množstvo zaujímavých funkcií, ktoré ti dávajú šancu zvýšiť svoje výhry.  Automat Thirsty Viking je postavený na klasickom formáte s modernými prvkami. Čakajú ťa tu valce plné vikingských symbolov, mečov, lodí a, samozrejme, sudov s medovinou! Každý jeden spin ti môže priniesť zaujímavé odmeny, či už ide o klasické výherné línie alebo špeciálne symboly, ktoré spustia bonusové hry. Tieto bonusové hry ti umožnia ešte viac maximalizovať svoje výhry – a práve vďaka free spinom, ktoré dnes môžeš získať, si túto akciu užiješ naplno. Ak si milovník automatov s tematikou severskej mytológie a akčnej atmosféry, Thirsty Viking ťa určite nesklame. Zábava je zaručená, a keď už k tomu pridáš aj free spiny, ktoré dnes môžeš získať, máš skutočne poriadnu motiváciu vyskúšať svoje šťastie.

Thirsty viking automat

Ďalšie bonusy od SynotTip

Hodnotenie
93%

Ako hodnotíme bonusy?

Celkové hodnotenie bonusov je určené na základe viac faktorov: výška bonusu, hodnotenie spoločnosti, jednoduchosti získania, hodnotenie hráčov a podmienky získania bonusu.

Celková výška bonusu
94 %
Jednoduchosť získania
92 %
Hodnotenie
89%

Ako hodnotíme bonusy?

Celkové hodnotenie bonusov je určené na základe viac faktorov: výška bonusu, hodnotenie spoločnosti, jednoduchosti získania, hodnotenie hráčov a podmienky získania bonusu.

Celková výška bonusu
95 %
Jednoduchosť získania
75 %
Zákaz hrania hazardných hier osobám mladším ako 18 rokov. Hazardné hry predstavujú riziko vysokých finančných strát. Nadmerné hranie prináša so sebou aj možné zdravotné riziká.
Páčil sa vám tento článok

Autor obsahu

Súvisiace články

Pridaj komentár

Odoslaním súhlasíte so spracovaním osobných údajov .
Zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre.