Menu

Vianočná stieracia nádielka 2024 je zahájená

Nové vianočné stieracie žreby od Tiposu

Nové vianočné stieracie žreby od Tiposu

Začalo sa zvianocievať nielen na uliciach či v našich srdciach, ale aj v ponuke lotériovej spoločnosti Tipos. Tá prišla aj tento rok pred Vianocami so štedrou predvianočnou ponukou 4 nových produktov. Vianočný škriatok, Vianočná kométa, Vianočná lotéria a Adventný kalendár tú top ponuky tohto roku 2024. Čím sú špecifické a štedré? Všetko sa dozvieš u nás!

Predaj 4 vianočných žrebov je zahájený

Vianoce sú čo nevidieť tu a postupne sa nám zvianocieva nielen na uliciach, v obchodoch, ale aj v ponukách lotériových spoločností. Národná lotériová spoločnosť Tipos už začala s ponukou predaja 4 žrebov s vianočnou tematikou na svojich predajných miestach. Predaj týchto žrebov potrvá až do 31. januára 2025. V ponuke tohtoročných vianočných žrebov sa ti naskytá šanca vybrať si žreb podľa tvojich predstáv. Vybrať si môžeš z nasledovných 4 druhov s vianočnou tematikou:

  • Vianočný škriatok,
  • Vianočná kométa,
  • Vianočná lotéria a
  • Adventný kalendár.

V nasledovných riadkoch si spoločne stručne povieme o každom z nich.

S vianočnou registráciou získavaš aj bonus:

Hodnotenie
85%

Ako hodnotíme bonusy?

Celkové hodnotenie bonusov je určené na základe viac faktorov: výška bonusu, hodnotenie spoločnosti, jednoduchosti získania, hodnotenie hráčov a podmienky získania bonusu.

Celková výška bonusu
80 %
Jednoduchosť získania
90 %
Zákaz hrania hazardných hier osobám mladším ako 18 rokov. Hazardné hry predstavujú riziko vysokých finančných strát. Nadmerné hranie prináša so sebou aj možné zdravotné riziká.

Vianočný škriatok

Okamžitá vianočná lotéria Vianočný škriatok ukrýva množstvo stoeurových výhier. Tieto vianočné žreby sú dokonalým, zábavným, tajuplným a unikátnym darčekom aj pre tvojich blízkych – najmä ak ich využiješ ako menovku na darčeky. Stačí to raz vyskúšať a po iných darčekoch už ani nesiahneš! Veď jeden žreb s vianočným škriatkom stojí iba 1 euro. V lotérii sa celkovo ukrýva 368 250 výhier v hodnote 885 000 eur. Tieto vianočné žreby Vianočný škriatok ponúkol Tipos úplne po prvýkrát.

Žreb Vianočný škriatok

Vianočná kométa

Ďalším vianočným žrebom s motívom komét je Vianočná kométa, ktorá ponúka veľký vianočný štedrý balík päťtisícových výhier. Ide celkovo o 296 280 výhier v celkovej hodnote 3 250 000 eur. K štedrým vianočným výhram ťa navedú snehuliaci. A nielen tí. K vianočným balíčkom plným výhier ťa môže pritiahnuť aj bonus. Stačí ak sa necháš navigovať troma symbolmi kométy, ktoré nájdeš pod stieracou vrstvou a okamžite získavaš 20 eur. Hľadaj 3 žiariace kométy so svojím lampášikom v podobe šťastia a samozrejme so žrebom Vianočná kométa.

Žreb Vianočná kométa

Vianočná lotéria

Ktorý vianočný žreb je hviezdou medzi žrebmi? No predsa Vianočná lotéria! Tú si nenechá ujsť žiaden milovník okamžitých lotérií. Vďaka takzvanej „Vianočke“ nájdu prekvapenie všetci hráči, ktorí si kúpia žreby Vianočnej lotérie. Každý žreb je výherný! Všetky symboly z dvojmiliónovej emisie sú pod stieracou plochou farebné. Národná lotériová spoločnosť Tipos ich v takejto forme predstavila na Slovensku po prvý raz.

Ak si kúpiš žreb Vianočná lotéria, môžeš si zahrať 4 hry a 2 bonusy k tomu. Hlavnou výhrou Vianočnej lotérie je suma 200 000 eur, ktorú môžeš nájsť pod vianočným stromčekom už dnes! V predaji začali kolovať 2 milióny žrebov s dvoma miliónmi výhier v celkovej hodnote 12 600 000 eur! Jeden žreb Vianočnej lotérie stojí 9 eur. Ak Vianočnú tematiku nemáš rád, stále si môžeš vybrať z ponuky ďalších „chutných“ stieracích žrebov.

Žreb Vianočná lotéria

Adventný kalendár

Žreb Adventný kalendár pre dospelých obsahuje 24 hracích polí, Vianočný bonus a Extra bonus. Tie nájdu dospeláci pod stieracou vrstvou. Po zotretí stieracej vrstvy vo všetkých hracích poliach sa hráč dozvie o možnej okamžitej výhre. Tento druh vianočného žrebu, ktorý si môžeš kúpiť za 15 eur, ponúka paralelnosť viacerých 100 desaťtisícových výhier. Na každého vianočného hráča čaká 116 975 výhier v celkovej hodnote 3 780 000 eur. Tento žreb nemusíš kupovať s zotierať iba v adventnom predvianočnom čase, ale až do konca januára 2025.

Žreb Adventný kalendár

Stieracie žreby od Tiposu:

Páčil sa vám tento článok

Autor obsahu

Súvisiace články

Pridaj komentár

Odoslaním súhlasíte so spracovaním osobných údajov .
Zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre.