Menu

Stieraj eŽreby a získaj 100 free spinov v SynotTip!

Stieraj a získaj free spiny!

Stieraj a získaj free spiny!

A opäť tu máme skvelú akciu v online casine SynotTip a tentoraz nepôjde len voľné točky, ale o eŽREBY, ktoré ti vedia priniesť parádne bonusy do tvojej hry! Nechaj automaty nachvíľu tak a poď si stierať a vystrieraj si až 100 free spinov!

Podmienky akcie

  • Registruj sa alebo prihlás v SynotTipe
  • Zotri žreby v hodnote 100€
  • Získavaš 100 free spinov v hodnote 0,15 eur za spin
  • Tieto voľné točky využiješ v Crazy Free Fruits
  • Akcia plati do 6. 10. 2024

Máš rád stieranie stieracích žrebov a točenie na automatoch? Akcia v SynotTip prináša oboje. Príležitosť získať až 100 free spinov! Čo preto treba urobiť? Je to jednoduché: ak máš účet v online casine SynotTip, stačí sa prihlásiť a zotrieť eŽreby v hodnote 100 € v období od 1. do 6. októbra. Za to ti SynotTip štedro nadelí 100 free spinov do casina, pričom každý spin má hodnotu 0,15 €. Tieto free spiny potom môžeš využiť na skvelom automate Crazy Free Fruits, kde sa ovocie netočí len tak pre zábavu, ale pre tvoj možný zisk!

Niečo o hre Crazy Free Fruits

A teraz niečo o samotnom automate Crazy Free Fruits – ak si fanúšikom klasických ovocných automatov, tento ťa určite dostane! Na prvý pohľad pôsobí ako retro záležitosť, ale nenechaj sa oklamať – Crazy Free Fruits je všetko, len nie nudný. Okrem tradičných symbolov ako čerešne, citróny, slivky a zvončeky, tu nájdeš aj prekvapenia, ktoré ti môžu priniesť parádne výhry. Každý spin ťa vtiahne do farebného sveta plného šťavnatých ovocných kombinácií a šancí na poriadne výhry. Čo je na tomto automate najlepšie? Práve tie free spiny dnes môžeš využiť a hrať bez toho, aby si musel míňať vlastné peniaze!  V Crazy Free Fruits máš možnosť získať viac ako len ovocnú dávku nostalgie. Tento automat ti vďaka moderným funkciám a vysokým šanciam na výhru prinesie fakt cool zážitok, ktorý bude (snáď) plný výhier!

Crazy free fruits

Zotri si svoje šťastie!♥

Ďalšie bonusy od SynotTip

Hodnotenie
93%

Ako hodnotíme bonusy?

Celkové hodnotenie bonusov je určené na základe viac faktorov: výška bonusu, hodnotenie spoločnosti, jednoduchosti získania, hodnotenie hráčov a podmienky získania bonusu.

Celková výška bonusu
94 %
Jednoduchosť získania
92 %
Hodnotenie
89%

Ako hodnotíme bonusy?

Celkové hodnotenie bonusov je určené na základe viac faktorov: výška bonusu, hodnotenie spoločnosti, jednoduchosti získania, hodnotenie hráčov a podmienky získania bonusu.

Celková výška bonusu
95 %
Jednoduchosť získania
75 %
Zákaz hrania hazardných hier osobám mladším ako 18 rokov. Hazardné hry predstavujú riziko vysokých finančných strát. Nadmerné hranie prináša so sebou aj možné zdravotné riziká.
Páčil sa vám tento článok

Autor obsahu

Súvisiace články

Pridaj komentár

Odoslaním súhlasíte so spracovaním osobných údajov .
Zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre.