Menu

Od 7. októbra budú v Extra výplate vyššie „výplaty“

Nový herný plán Extra výplaty je už za dverami

Nový herný plán Extra výplaty je už za dverami

Vďaka schváleniu nového herného plánu sa v lotérii Extra vyplácajú zmeny v prospech hráčov. Prilepšia si najmä výhercovia! Cena jedného tipu pritom ostáva nezmenená - iba 1,50 eura. Okrem nového vzhľadu tiketov Extra výplaty pribudne nové výherné poradie a výherná kvóta pre druhé poradie, ktorá bude až 30 000 eur. Ďalšie podrobnosti nájdeš v našom článku!

Od októbra vyhráme vo „výplate“ viac

Slovenská národná lotériová spoločnosť Tipos „updatuje“ od októbra obľúbenú lotériu Extra výplata. Nový šat tejto lotérie sa prejaví vo väčšom balíku výhier. To, čo sa absolútne vôbec nemení, je cena jedného tipu (stále ostáva rovnaká, a to 1,50 eura). Mení sa výzor tiketov Extra výplaty – dostanú nové označenie, pribudne nové výherné poradie a výherná kvóta pre druhé poradie sa zvýši z terajších 24 000 eur na 30 000 eur.

Na extra výplatu sa registruj – automaticky získavaš bonus:

Hodnotenie
85%

Ako hodnotíme bonusy?

Celkové hodnotenie bonusov je určené na základe viac faktorov: výška bonusu, hodnotenie spoločnosti, jednoduchosti získania, hodnotenie hráčov a podmienky získania bonusu.

Celková výška bonusu
80 %
Jednoduchosť získania
90 %
Zákaz hrania hazardných hier osobám mladším ako 18 rokov. Hazardné hry predstavujú riziko vysokých finančných strát. Nadmerné hranie prináša so sebou aj možné zdravotné riziká.

Krok za krokom o novom refreshmente Extra výplaty

Ale začnime pekne po poriadku. Ako sme už spomínali, cena jedného tipu zostane nezmenená. To, čo sa bude meniť podľa nového herného plánu, bude nasledovné:

  • výherné poradie – pribudne jedno výherné poradie, ktoré doteraz medzi výhernými poradiami neexistovalo. Do 30. septembra 2024 ponúkala lotéria Extra výplata sedem výherných poradí. Podľa nového herného plánu bude v Extra výplate osem výherných poradí. Pribudne kombinácia 3 + 1. To v praxi automaticky znamená aj zvýšenie počtu výhercov v lotérii Extra výplata.
  • výherná kvóta pre druhé poradie – výherná kvóta pre druhé poradie sa z doterajších 24 000 eur navýši na 30 000 eur. 

Maximálna výhra prvého poradia lotérie Extra výplata ostáva nezmenená – teda v pôvodnej výške 480 000 eur. S novými pravidlami herného plánu sa milovníci tejto lotérie stretnú v prvom žrebovaní, ktoré bude 7. októbra 2024. Nezabudni, že od tohto dátumu budeš mať k dispozícii na predajných miestach aj nové tikety pod názvom „nová Extra výplata“.

Nová Extra výplata

10 Šťastlivcov hlavnej výhry v Extra výplate

Každý z nás pozná ten pocit, keď mu chýba „do výplaty“. S novými pravidlami Extra výplaty bude tento pocit prekonať ešte jednoduchšie. Lotériu Extra výplata sa milovníci tipovania stretávajú od 19. marca 2024. Už od prvého losovania, ktoré bolo zahájené 25. marca 2024 do 30. septembra 2024 bodovali úspechmi v tejto lotérii 10 výhercovia v prvom poradí a 15 šťastlivci v druhom poradí.

Prvá slovenská anuitná číselná lotéria Extra výplata ponúka hráčom model, ktorý je typický výhrami z prvého aj druhého poradia, ktoré sa výhercom nevyplácajú jednorazovo, ale postupne, v pravidelných mesačných „výplatách“ nasledovne:

  • výhry z prvého poradia ti vyplatia každý mesiac počas nasledujúcich 10 rokov
  • výhry z druhého poradia ti vyplatia každý mesiac počas najbližšieho roka

Výherné čísla z osudia sa žrebujú každý pondelok.

Ďalšie tipy „do výplaty“:

Aktuálny jackpot
79 000 000  € (Výnimočne sa hrá o vecné ceny)
Aktuálny jackpot
5 000 000  €
Aktuálny jackpot
1 173 883  €
Aktuálny jackpot
965 935  €
Aktuálny jackpot
480 000  €
Aktuálny jackpot
72 000  €
Aktuálny jackpot
18 471  €
Zákaz hrania hazardných hier osobám mladším ako 18 rokov. Hazardné hry predstavujú riziko vysokých finančných strát. Nadmerné hranie prináša so sebou aj možné zdravotné riziká.
Páčil sa vám tento článok

Autor obsahu

Súvisiace články

Pridaj komentár

Odoslaním súhlasíte so spracovaním osobných údajov .
Zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre.