Menu

Za 1€ padol MEGA jackpot v hodnote 105 951€ u Kajot Intacto!

Jackpot KajotIntacto

Jackpot KajotIntacto

Šťastie niekedy príde, keď to najmenej čakáš. A presne to sa stalo jednému šťastlivcovi v herni Kajot Intacto, kde sa mu podarilo trafiť mega jackpot v hodnote 105 951€. Tento parádny úlovok padol po stávke 1€! Ak si myslíš, že by si mohol byť ďalším výhercom, čítaj ďalej!

Ako sa zapojiť do hry o jackpot?

Po dlhých týždňoch napätia a očakávania prišiel ten okamih, na ktorý sme všetci čakali, jeden zo šťastlivcov s prezývkou st***1k si odniesol poriadny úlovok. A čo stálo za týmto neuveriteľným šťastím? Bola to legendárna hra Multi Vegas 81 Exclusive, ktorá patrí k absolútnym hitom v Kajot Intacto kasíne. A hádaj čo? na túto obrovskú výhru mu stačila stávka len 1 €! Asi ani netušil, akú lavínu radosti tým spustí. Šťastný kajotár si odnáša rekordnú čiastku vo výške 105 951 €! Prajeme mu, aby si túto život meniacu sumu užil v plnom zdraví a pohode.

mega jackpot

Kedy padá Mega jackpot?

Jackpot nemá pevné stanovenú hodnotu, časový interval pre padnutie Mega Jackpotu nie je určený, môže padnúť o týždeň alebo aj o mesiac. Stúpajúca hodnotu jackpotu neustále narastá, až kým nepadne šťastnému hráčovi. Nemusíš riskovať veľké sumy, aby si trafil jackpot. Aj malá stávka môže priniesť veľké výhry.

Pozri si všetky druhy jackpot bonusov, ktoré Kajot Intacto ponúka:

  • Mega jacpot 
  • Denný jackpot
  • Joker jackpot:
    Bronzový, Strieborný, Zlatý, Platinový

Jakcpoty Kajot Intacto

Niečo o hre Multi Vegas 81 Exclusive

Predstavujeme ti štvorvalcový automat MultiVegas 81 Exclusive – klasiku v novom a vylepšenom štýle! Ak miluješ tradičné automaty s ovocnými symbolmi a sedmičkami, tak táto novinka ti vezme dych. Hra Multi Vegas 81 sa už dávno stala najhranejším hitom od Kajot Games, ale teraz prichádza jej ešte šťavnatejší nástupca – Multi Vegas 81 Exclusive!

Čakajú ťa opäť klasické symboly, ktoré poznáš a miluješ – od čerešní až po červené sedmičky, ktoré prinášajú maximálne výhry. Tento nový hit v tomto kasíne však ukrýva tajnú zbraň, ktorá povýši tvoj herný zážitok na úplne novú úroveň – výkonný diamantový symbol, ktorý jeho starší brat nemal. Nájdi tri diamanty kdekoľvek na valcoch a vstúp do hry osudu. K tomu všetkému máš stále možnosť aktivovať Wild násobiteľ, ktorý tvoju výhru môže zvýšiť až 8x.

Multi 81 vegas exclusive

Tak čo, zapojíš sa do boja o jackpot aj ty? Zaregistruj sa, ulov registračný Kajot Intacto bonus, získavaj každý deň rôzne bonusy a výhody v rámci vernostného programu.

MEGA jackpot je síce pokorený, ale už opäť rastie do závratných výšok! 🚀💰

Bonusy Kajot Intacto

Hodnotenie
94%

Ako hodnotíme bonusy?

Celkové hodnotenie bonusov je určené na základe viac faktorov: výška bonusu, hodnotenie spoločnosti, jednoduchosti získania, hodnotenie hráčov a podmienky získania bonusu.

Celková výška bonusu
90 %
Jednoduchosť získania
94 %
Hodnotenie
85%

Ako hodnotíme bonusy?

Celkové hodnotenie bonusov je určené na základe viac faktorov: výška bonusu, hodnotenie spoločnosti, jednoduchosti získania, hodnotenie hráčov a podmienky získania bonusu.

Celková výška bonusu
80 %
Jednoduchosť získania
90 %
Zákaz hrania hazardných hier osobám mladším ako 18 rokov. Hazardné hry predstavujú riziko vysokých finančných strát. Nadmerné hranie prináša so sebou aj možné zdravotné riziká.
Páčil sa vám tento článok

Autor obsahu

Súvisiace články

Pridaj komentár

Odoslaním súhlasíte so spracovaním osobných údajov .
Zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre.