Menu

Zahraj si Crash Games a získaj 100 free spinov v SynotTip!

100 free spinov v Synottip kasíne

100 free spinov v Synottip kasíne

Nenechaj sa crashnúť, daj sa radšej cashnúť! Online casino SynotTip ti prináša skvelú príležitosť na úplne nový typ hry. A ako odmenu navyše ti každý deň toto kasíno pripočíta 100 free spinov. Poď do toho!

Podmienky akcie

  • Registruj sa alebo prihlás v Synottip
  • Stav si na akúkoľvek Crash Games za 100€, 200€ a 300€ (Galactic Race, Balloon Race, Fighter, Minefield a Gold)
  • Získaj rôzne free spinové odmeny v celkovej hodnote 100€ každý deň (viz.tabulka)
  • Akcia trvá od 21. 10. –  25. 10. 2024

Aby si sa mohol zúčastniť tejto akcie, je potrebné mať účet v online casine SynotTip a byť prihlásený. Potom si stačí zahrať akúkoľvek z ponúkaných Crash hier, ako sú Galactic Race, Balloon Race, Fighter, Minefield alebo Gold. Na základe výšky stávok v týchto hrách môžeš získať rôzne odmeny vo forme voľných zatočení. Akcia prebieha v období od 21. 10. do 25. 10. 2024.

Tabuľka s prehľadom bonusov

Táto tabuľka platí univerzálne pre každý deň až do piatka 25. 10.

Stav si (€) FS Hry
100 25 (0,10€/spin) 81 Multi Gold
200 35 (0,10€/spin) Turbo Slots
300 40 (0,10€/spin) Super Joker 40

Čo sú Crash games?

Crash games sú rýchle hry založené na špekuláciách a odhade správneho okamihu. V hrách sa zvyšuje multiplikátor, ale je potrebné „vystúpiť“ pred tým, než hra „skrachuje“ (crashne). Hráčovi tak ide o to, aby správne načasoval moment svojej výplaty.

Ponuka Crash Games v Synottip kasíne:

Crash Games automaty

Niečo o hrách

81 Multi Gold

81 Multi Gold

Predstav si klasický ovocný automat, ktorý si vzal trochu vitamínov navyše! 81 Multi Gold je hra, ktorá ti dáva šancu na 81 výherných línií, čo znamená, že možnosti výhry tu rastú ako huby po daždi. Ovocie, šťastné sedmičky a multiplikátory sa tu valia jedna radosť. Ak máš rád staré dobré ovocné sloty s poriadnym bonusom, toto je presne pre teba!

Ukážka automatu Turbo Slots 81

Turbo Slots

Turbo Slots je ako slotová hra na steroidoch – všetko sa hýbe rýchlo a akčne! Ak ťa nebavia dlhé čakania na výhry a máš rád poriadne tempo, toto je hra pre teba. S futuristickým dizajnom a dynamickými efektmi sa budeš cítiť ako v kasíne budúcnosti. Nehovoriac o tom, že šancu na výhru tu máš naozaj turbo-štýlom!

Super joker 40

Super Joker 40

Pamätáš si staré dobré kasíno automaty, kde ti Joker vedel riadne vylepšiť náladu? Super Joker 40 je modernou verziou týchto klasických hier, kde máš 40 výherných línií a šancu na parádne výhry. Joker je tu tvoj najlepší kamarát – nielenže nahrádza iné symboly, ale často ti prinesie poriadnu dávku šťastia. Ak si fanúšik retro slotov s moderným twistom, určite si to vyskúšaj!

Vychutnaj si crash games!

Ďalšie bonusy od SynotTip

Hodnotenie
93%

Ako hodnotíme bonusy?

Celkové hodnotenie bonusov je určené na základe viac faktorov: výška bonusu, hodnotenie spoločnosti, jednoduchosti získania, hodnotenie hráčov a podmienky získania bonusu.

Celková výška bonusu
94 %
Jednoduchosť získania
92 %
Hodnotenie
89%

Ako hodnotíme bonusy?

Celkové hodnotenie bonusov je určené na základe viac faktorov: výška bonusu, hodnotenie spoločnosti, jednoduchosti získania, hodnotenie hráčov a podmienky získania bonusu.

Celková výška bonusu
95 %
Jednoduchosť získania
75 %
Zákaz hrania hazardných hier osobám mladším ako 18 rokov. Hazardné hry predstavujú riziko vysokých finančných strát. Nadmerné hranie prináša so sebou aj možné zdravotné riziká.
Páčil sa vám tento článok

Autor obsahu

Súvisiace články

Pridaj komentár

Odoslaním súhlasíte so spracovaním osobných údajov .
Zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre.