Menu

Uži si 40 free spinov vo futbalovom kalendári Slovmatic. Už iba pár dní!

Už iba pár dní pretrváva akcia v online casine Slovmatic v rámci futbalového kalendára a ty môžeš byť pritom! Uži si 40 free spinov, ktoré ti zaručene naladia pondelok na tú správnu vlnu. Poď do toho a využi tieto akcie, kým je čas!

Podmienky akcie

  • Registruj sa v Slovmatic a prihlás sa
  • Pretoč 100 eur v akejkoľvek hre od providera Synot Games
  • Získavaš 40 free spinov v hodnote 0,1 eur za spin
  • Voľné točky využiješ v hre Fruity Gold

Zaregistruj sa v online casine Slovmatic a získaj super výhody! Stačí sa prihlásiť do online kasína Slovmatic, pretočiť 100 eur na akejkoľvek hre od Apollo Games a dostaneš 40 free spinov, pričom každý má hodnotu 0,1 eura. Tieto voľné točky môžeš použiť v obľúbenej hre Fruity Gold. Slovmatic je online casino plné bonusov a výhod. Okrem uvítacieho bonusu za registráciu môžeš denne získať free spiny, ktoré ti umožnia hrať bez rizika straty vlastných peňazí. Slovmatic tiež pravidelne ponúka cashbacky, takže dostaneš späť časť svojich prehier a predĺžiš si čas hrania s vyššou šancou na výhru. A to nie je všetko – Slovmatic organizuje rôzne turnaje, kde môžeš súťažiť s ostatnými hráčmi a vyhrať skvelé ceny. Prihlás sa do Slovmatic už dnes a vychutnaj si všetky tieto úžasné ponuky a bonusy. S množstvom hier od top providerov a širokou škálou promo akcií je Slovmatic perfektným miestom pre každého fanúšika online hier.

Niečo o hre Fruity Gold

Fruity Gold je fakt pecka medzi automatmi! Tento online slot od E-Gaming ti prináša všetko, čo miluješ na klasických ovocných hrách, ale s moderným twistom. Je to trojvalcový automat s piatimi výhernými líniami, kde sa ti na valcoch točia šťavnaté ovocné symboly ako čerešne, citróny, pomaranče a melóny. Čo je však na Fruity Gold špeciálne, sú jeho extra funkcie. Má tu špeciálne wild symboly, ktoré nahradia akýkoľvek iný symbol a zvýšia tvoje šance na výhru. Navyše, keď sa ti podarí získať tri symboly trezoru, aktivuješ bonusovú hru s voľnými točkami, kde môžeš získať ešte viac výhier. Hra má skvelú grafiku a parádne zvukové efekty, ktoré ťa vtiahnu do hry a udržia ťa v napätí. Fruity Gold je jednoduchý na pochopenie, takže si ho užijú aj nováčikovia, ale zároveň ponúka dostatok vzrušenia aj pre skúsených hráčov. Takže ak hľadáš zábavu, skvelé výhry a miluješ ovocné automaty, Fruity Gold je presne pre teba! Vyskúšaj ho a zaži tú pravú hernú eufóriu!

Fruity Gold 81 automat

Ďalšie bonusy od Slovmatic

Hodnotenie
96%

Ako hodnotíme bonusy?

Celkové hodnotenie bonusov je určené na základe viac faktorov: výška bonusu, hodnotenie spoločnosti, jednoduchosti získania, hodnotenie hráčov a podmienky získania bonusu.

Celková výška bonusu
93 %
Jednoduchosť získania
98 %
Hodnotenie
92%

Ako hodnotíme bonusy?

Celkové hodnotenie bonusov je určené na základe viac faktorov: výška bonusu, hodnotenie spoločnosti, jednoduchosti získania, hodnotenie hráčov a podmienky získania bonusu.

Celková výška bonusu
88 %
Jednoduchosť získania
92 %
Zákaz hrania hazardných hier osobám mladším ako 18 rokov. Hazardné hry predstavujú riziko vysokých finančných strát. Nadmerné hranie prináša so sebou aj možné zdravotné riziká.

Prečítaj si ďalšie články od nás!

Páčil sa vám tento článok

Autor obsahu

Súvisiace články

Pridaj komentár

Odoslaním súhlasíte so spracovaním osobných údajov .
Zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre.