Menu

Nový stierací žreb Dvojitý zásah od Tiposu

Nový stierací žreb Dvojitý zásah

Nový stierací žreb Dvojitý zásah

1 Stierací žreb a 2 možnosti výhry v jednej rovine. Neuveriteľné, ale skutočnosť. Národná lotériová spoločnosť Tipos predstavila na trhu nový unikátny žreb Dvojitý zásah, prostredníctvom ktorého si milovníci stieracích žrebov môžu pripísať na svoje konto "zdvojenú výhru". Aký je princíp hry a v čom spočíva "zdoubloaná možnosť výhry" ti prezradí nasledovný článok.

Národná lotériová spoločnosť Tipos „prerazila“ trh s novou unikátnou emisiou žrebov s názvom Dvojitý zásah. Jedinečnosť stieracích žrebov s týmto názvom spočíva v možnosti získania až dvoch výhier na „jeden šup“. Jedinou úlohou milovníkov stieracích žrebov je zotrieť celé hracie pole, odhaliť tri rovnaké symboly v jednej rovine – v horizontálnom, vertikálnom alebo diagonálnom rozložení. Princíp „zdvojenej možnosti výhry“ spočíva v tom, že hráč získa dvojnásobok príslušných výhier zobrazených v smere oboch šípok pre danú rovinu.

Stierací žreb Dvojitý zásah v kocke

  • Maximálna možná výhra je 50 000 €
  • Cena žrebu: 3 €
  • Časové obdobie, kedy si môžeš stierací žreb Dvojitý zásah kúpiť: od 17. 7. 2024 do 1. 8. 2025
  • Lehota na uplatnenie nároku na výhernú sumu: do 30. 9. 2025 vrátane
  • Číslo emisie: 2422

Máš chuť na výhru až do 55 000 eur? U Fortuny to nie je žiadny problém, keďže teraz ponúka online žreby. Pozri sa na náš článok a dozvieš sa viac!

Balík výhier v žrebe Dvojitý zásah

Emisia stieracích žrebov Dvojitý zásah ponúka naozaj nadčasové možnosti. Okrem balíka výhier v celkovej sume 1 905 040 eur, sa môžeš dočkať aj dvoch výhier v hodnote 50 000 eur. Jedinečné stieracie žreby sa v predajných prevádzkach spoločnosti Tipos ponúkajú za cenu 3 eurá za kus do 1. augusta 2025.

Ako funguje stierací žreb Dvojitý zásah?

Ak zotrieš celé stieracie pole, musíš nájsť 3 rovnaké symboly v horizontálnom, vertikálnom alebo v diagonálnom rozložení. Máš možnosť vyhrať výherné sumy, ktoré sú zobrazené v smere oboch šípok pre toto rozloženie. Ak sa ti podarí odhaliť 3 symboly v horizontálnom, vertikálnom alebo diagonálnom zobrazení, vyhrávaš dvojnásobnú hodnotu výherných súm zobrazených v smere oboch šípok pre toto zobrazenie.

Zaregistruj sa už dnes a užívaj si bonus!

Hodnotenie
85%

Ako hodnotíme bonusy?

Celkové hodnotenie bonusov je určené na základe viac faktorov: výška bonusu, hodnotenie spoločnosti, jednoduchosti získania, hodnotenie hráčov a podmienky získania bonusu.

Celková výška bonusu
80 %
Jednoduchosť získania
90 %
Zákaz hrania hazardných hier osobám mladším ako 18 rokov. Hazardné hry predstavujú riziko vysokých finančných strát. Nadmerné hranie prináša so sebou aj možné zdravotné riziká.

Tabuľka výhier žrebu Dvojitý zásah

Mrkni nižšie do tabuľky, kde nájdeš všetky informácie o výhrach k tomuto žrebu.

Tabuľka výhier pravdepodobnosti žrebu Dvojitý zásah

Na našom webe si môžeš pozrieť aj mnoho ďalších stieracích žrebov od Tiposu.

Dvojitý zásah a ďalšie obľúbené stieracie žreby od Tiposu

Páčil sa vám tento článok

Autor obsahu

Súvisiace články

Pridaj komentár

Odoslaním súhlasíte so spracovaním osobných údajov .
Zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre.