Menu

S Diamantom výhra takmer milión dolárov na stieracom žrebe!

Výherný žreb mu priniesol vysnívaných milión dolárov

Výherný žreb mu priniesol vysnívaných milión dolárov

Za stierací žreb v hodnote 9,20 eur sa dopracoval k sume 921 574 eur. Reč je o americkom hráčovi z Massachusetts Howardovi Kendallovi, ktorému sa o výhre prisnil sen. Presne deň pred tým, ako si šiel stierací žreb kúpiť, sa mu v noci prisnil sen o výhre.

Prisnil sa mu sen o výhre – na druhý deň vyhral

Americký senior Howard Kendall je živým príkladom toho, že sny o lotérii sa stávajú skutočnosťou. To, na čo v našom podvedomí myslíme, sa silou nášho podvedomia skôr či neskôr môže stať pravdou. To, že niektoré sny sa stávajú skutočnosťou až príliš rýchlo, zažil na vlastnej koži americký hráč Howard Kendall, ktorému sa minulý štvrtok prisnilo o výhre v lotérii. Na druhý deň ráno nečakane zistil, že jeho sen nebol iba snom, ale živou skutočnosťou – zakúpený žreb, ktorý si vybral, mu priniesol výhru v prepočte 925 598 eur. Fortuna ponúka stierací žreb, ktorý ti ponúka na pár klikov zotretie sumy až 55 000 eur.

Nie jackpot, ale 1 milión dolárov

Američanovi sa podarilo vyhrať v meste Plymouth v americkom štáte Massachusetts. Jednalo sa o výhru jackpotu stieracích žrebov Diamanty. Ich cena je 10 dolárov, (to činí v prepočte 9,20 eur). Hlavnou výhrou je suma 4 miliónov dolárov (v prepočte 3 686 296 eur). Americký hráč sa ráno vybral do miestneho obchodu s názvom 7-Eleven a kúpil si jeden stierací žreb. Po jeho zotretí síce nenašiel jackpot, ale sumu v hodnote 1 milión dolárov (približne 921 574 eur).

Výhru si prevezme okamžite, nie postupne

Výherca sa rozhodol prevziať si sumu okamžite. To v praxi znamená vyplatenie okamžitej sumy 650 tisíc dolárov (namiesto plnej sumy vyplácanej v postupných splátkach – túto možnosť si môžu vybrať hráči v Spojených štátoch amerických). V ponuke stieracích žrebov na Slovensku takáto možnosť neexistuje, no hráči si výhernú sumu pripisujú na svoje konto v plnej výške.

Nielen Howard, ale aj obchod 7-Eleven si polepší

Výherca sa počas preberania svojej výhry v sídle massachusettskej loterijnej spoločnosti vyjadril, že so svojou výhrou sa plánuje rozdeliť so svojimi deťmi a vnúčatami. Okrem výhercu si prilepší aj obchod 7-Eleven, kde si Howard Kendall svoj výherný žreb kúpil. Majiteľovi tohto obchodu vyplatí massachuttská loterijná spoločnosť 10 000 dolárov (9 215,74 eur).

Hrať s Diamantom môžeš nielen v Amerike, ale aj na Slovensku

Nielen v Spojených štátoch amerických, ale aj na Slovensku si môžeš zotierať stierací žreb Diamant. Aj jeho cena je 10 eur (podobná investícia ako v prípade amerických Diamantov za 10 dolárov). S maximálnou výhrou 200 000 eur a pravdepodobnosťou výhry 1:3,20 ani tento Diamant nie je na zahodenie – veď vyhráva každý tretí žreb. A slovenský výherca sa stále hľadá.

Pozri sa ktoré stieracie žreby si môžeš zotrieť aj tu u nás na Slovensku. Na našom webe máš prehľad všetkých stieracích žrebov.

Stieracie žreby na Slovensku

Páčil sa vám tento článok

Autor obsahu

Súvisiace články

Pridaj komentár

Odoslaním súhlasíte so spracovaním osobných údajov .
Zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre.