Menu

60 free spinov v Slovmatic

60 free spinov slovmatic

60 free spinov slovmatic

V túto super stredu máš možnosť získať skvelé free spiny aj v strede týždňa. Zúčastni sa tejto výhernej akcie v online casine Slovmatic a získaj až 60 free spinov, ktoré ťa tu čakajú.

Podmienky akcie

  • Registruj sa v Slovmatic a prihlás sa
  • Pretoč 120 eur v hrách od providera E-Gaming: Farmer Jack, Fruit Blaster, Frutty Lab, Jewels Quest 2, Nightmare Squad, Perun, Savanna Sunrise Deluxe, Seasons, Super Reels Deluxe, Triple Wild 7, Yellow Dragon, After Dark, Apparatus, Apparatus 2, Vigorous Knights, Sand´s Treasure, Triple Wild Seven 5 Reels, Sticky Fruits, Jiggly Jack, Multiplay Hot, 4Spin, Mountain Legends, Mountain Legends 2, Multi Spin, Might of Light, Blazing Reels, Big Show, Double Game 2, Flaming Spins, Frozzy Fruits, Fruit Jack, Hunter´s Dream 2, Multi 5, Multiplay 81, Pirate Adventures, Primal Age, Super Star 27, Treasure Box 2, Treasures of Asgard, Wild Cookies
  • Získavaš 60 free spinov v hodnote 0,1 eur za spin
  • Voľné točky využiješ v hre Dice Rush

Slovmatic online casino, ktoré ponúka množstvo bonusov a výhod pre svojich hráčov. Registruj sa a prihlás sa, aby si mohol začať využívať všetky výhody, ktoré kasíno ponúka. Po pretočení 120 eur v hrách od providera E-Gaming, získaš 60 free spinov v hodnote 0,1 eura za spin. Tieto voľné točky môžeš využiť v hre Dice Rush.

Okrem uvítacieho bonusu za registráciu môžeš v Slovmatic denne získať free spiny, ktoré ti umožnia hrať bez rizika straty vlastných peňazí. Slovmatic tiež pravidelne poskytuje cashbacky, vďaka ktorým dostaneš späť časť svojich prehier, čo ti umožní predĺžiť čas hrania a zvýšiť šance na výhru. Navyše, Slovmatic organizuje rôzne turnaje, kde môžeš súťažiť s ostatnými hráčmi a vyhrať atraktívne ceny v podobe free spinov, peňazí zadarmo, príspevkov do vernostného programu Slovmatic a tak ďalej.

Niečo o hre Dice Rush

Dice Rush je super zábavný automat, ktorý ťa rýchlo vtiahne do hry. Táto hra kombinuje klasické herné prvky s moderným dizajnom a jednoduchou hrateľnosťou. Hlavnou témou sú kocky, ktoré sa točia na piatich valcoch a ponúkajú množstvo výherných kombinácií. Grafika je farebná a živá, čo robí hru ešte príťažlivejšou.

Jednou z najväčších výhod Dice Rush je možnosť získať free spiny, čo znamená viac šancí na výhru bez toho, aby si musel míňať vlastné peniaze. Čiže tieto atraktívne kocky majú všetko, čo by si si mohol želať!

Dice Rush

Ďalšie bonusy od Slovmatic

Bonus mesiaca
Hodnotenie
96%

Ako hodnotíme bonusy?

Celkové hodnotenie bonusov je určené na základe viac faktorov: výška bonusu, hodnotenie spoločnosti, jednoduchosti získania, hodnotenie hráčov a podmienky získania bonusu.

Celková výška bonusu
93 %
Jednoduchosť získania
98 %
Hodnotenie
92%

Ako hodnotíme bonusy?

Celkové hodnotenie bonusov je určené na základe viac faktorov: výška bonusu, hodnotenie spoločnosti, jednoduchosti získania, hodnotenie hráčov a podmienky získania bonusu.

Celková výška bonusu
88 %
Jednoduchosť získania
92 %
Zákaz hrania hazardných hier osobám mladším ako 18 rokov. Hazardné hry predstavujú riziko vysokých finančných strát. Nadmerné hranie prináša so sebou aj možné zdravotné riziká.

Ďalšie super články od nás, kde nájdeš vždy prehľad herných noviniek

Páčil sa vám tento článok

Autor obsahu

Súvisiace články

Pridaj komentár

Odoslaním súhlasíte so spracovaním osobných údajov .
Zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre.