Menu

Nový EŽreb Zlatý mešec ukrýva výhru 40 000 eur

Zlatý mešec plný výhier vrátane extra hry

Zlatý mešec plný výhier vrátane extra hry

V útrobách eŽrebu Zlatý mešec to naozaj vyzerá ako v komnate plnej tajomných pokladov. Online stierať môžeš výhry v hodnote až 40 000 eur a okrem rôznych výhier pod symbolmi ťa čaká aj bonusový symbol a extra hra, ktorú pripravila spoločnosť Tipos. V čom spočíva princíp extra hry a aké symboly ti prináša Zlatý mešec?

V eŽrebe Zlatý mešec nájdeš až 40 000 eur

Spoločnosť Tipos uviedla na trh nový eŽreb Zlatý mešec, ktorý skrýva v hernom poli pozostávajúcom z troch mešcov tajomné poklady – okrem iného aj výhru v hodnote až 40 000 eur. Túto sumu môžu nájsť milovníci stieracích aj eŽrebov pod troma znakmi zlatých mešcov a odnesú si tak okamžite na svoje bankové konto šťavnatú výhru 40 000 eur.

Aj u stieracích žrebov od Fortuny sa ti núkajú mešce plné výhier – teraz až v hodnote 55 000€.

Vo vnútri všetkých troch mešcov to vyzerá ako v útrobách zakázanej truhlice tajomných pokladov.

Trojka predstavuje nové šance a nové začiatky

Číslo tri predstavuje symbol nových šancí, nových možností a nových začiatkov. Trojka patrila od nepamäti k najvýznamnejším číslam, či z pohľadu numerológie, či symbolov. Výhry nenájdeš iba v troch zlatých mešcoch, ale sú tajomne zahalené aj pod tromi symbolmi, napríklad:

  • žaluďa, piva,
  • knihy, sviečky, koruny,
  • elixíru, drahokamu,
  • klobúka,
  • chmeľu,
  • podkovy, kľúča, lampáša, štvorlístka,
  • mapy, fajky, prsteňa či presýpacích hodín.

Extra bonusový symbol a extra hra

A aby toho nebolo málo, máš šancu odhaliť aj bonusový symbol zlatú mincu. Čo k tomu treba? Nič zložité – iba veriť, že v hernom poli zotrieš pod virtuálnou stieracou vrstvou bonusový symbol zlatej mince. Na svoje bankové konto si tak ihneď odnášaš sumu, ktorú nájdeš pod týmto symbolom.

Stieranie eŽrebu Zlatý mešec prináša extra hru. Tú môže zahájiť každý hráč, ak sa v hernom poli zobrazí symbol Extra hra. Hráč následne dostane tri farebné mešce. Tie musí otvoriť a získava ďalšiu výhru. Výherná suma z extra hry sa spočítava ku výhernej sume z hlavného herného poľa.

250 000 výhier v balíku plnom 770 000 eur

Emisia eŽrebov Zlatý mešec je naozaj „brutálna“ – núka sa ti balík plný 250 000 výhier, ktorý má celkovú hodnotu až 770 000 eur. Tieto „brutálne sumy“ môžeš zotierať online do polovice apríla 2026. Jeden eŽreb Zlatý mešec stojí 2 eurá. EŽreb Zlatý mešec môžeš zotierať aj pomocou mobilu – pravidlá, cena eŽrebu a výhry v rámci danej emisie sú rovnaké ako pri počítačovom alebo notebookovom spôsobe hry. Rozdiel môže nastať iba pri zobrazení ovládacích a informačných prvkov.

Ak chceš online stierať, registruj sa a získaš bonus zadarmo

Hodnotenie
85%

Ako hodnotíme bonusy?

Celkové hodnotenie bonusov je určené na základe viac faktorov: výška bonusu, hodnotenie spoločnosti, jednoduchosti získania, hodnotenie hráčov a podmienky získania bonusu.

Celková výška bonusu
80 %
Jednoduchosť získania
90 %
Zákaz hrania hazardných hier osobám mladším ako 18 rokov. Hazardné hry predstavujú riziko vysokých finančných strát. Nadmerné hranie prináša so sebou aj možné zdravotné riziká.

Tipy na stieranie

Páčil sa vám tento článok

Autor obsahu

Súvisiace články

Pridaj komentár

Odoslaním súhlasíte so spracovaním osobných údajov .
Zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre.