Menu

Uchmatni si 150 free spinov v Slovmatic!

150 free spinov Slovmatic

150 free spinov Slovmatic

Máme tu štvrtok a opäť šancu na parádne výhry. To je ideálna chvíľa, aby si si natiahol nohy a zatočil si v online casine Slovmatic lebo dnes majú pre teba pripravených 150 free spinov úplne pre každého. Poď si vychutnať tento naložený bonus, pretože 150 voľných točiek inde tak ľahko nezískaš!

Podmienky akcie

  • Zaregistruj sa v casine Slovmatic a prihlás sa
  • Urob jednu 10-centovú točku v akejkoľvek hre!
  • Získavaš 150 free spinov v hodnote 0,02 eur za spin
  • Voľné točky sa ti pripíšu na tvoje bodové konto a využiješ ich v hre Fruit Awards

Ak máš rád jednoduché bonusy, zábavu a šancu vyhrať, online casino Slovmatic má pre teba skvelú ponuku! Stačí, že si vytvoríš účet, prihlásiš sa a spravíš jednu jedinú 10-centovú točku v akejkoľvek hre, a hneď získaš 150 free spinov! Tie sú v hodnote 0,02 eur za každý spin a všetky tieto točky môžeš využiť v skvelej hre Fruit Awards. Znie to dobre, však? Výhra ti potom poputuje na konto vo vernostnom programe Slovmatic.

Niečo o automate Fruit Awards

Fruit Awards je presne ten automat, ktorý si zamiluješ, ak máš rád klasiku s moderným šmrncom. Kombinuje tradičné ovocné symboly, ktoré poznáš z automatov už roky, s parádnymi možnosťami na výhru, čo ho robí ideálnym pre hráčov, ktorí chcú jednoduchú hru s veľkou šancou na úspech. Grafika je svieža, jasná a farby doslova žiaria – veď čo by to bol ovocný automat bez krásne vyzerajúcej šťavnatosti? Na valcoch nájdeš klasické symboly ako čerešne, citróny, slivky a melóny. No tieto ovocia neslúžia len na parádu, môžu ti priniesť celkom slušné výhry, ak ich poskladáš do výhernej kombinácie. Hra má štyri valce a 81 výherných línií, čo znamená, že šanca na výhru je dosť vysoká. A tu sa práve ukrýva krása Fruit Awards – napriek tomu, že ide o jednoduchý automat, výhry môžu prichádzať jedna za druhou. A keď už budeš mať tých 150 free spinov, môžeš si ich krásne vychutnať a skúsiť, koľko peňazí sa ti podarí vytočiť bez toho, aby si musel staviť vlastné peniaze. Čo robí Fruit Awards ešte zaujímavejším, je jeho bonusová funkcia. Hlavným symbolom sú tu zlaté hviezdy. Keď sa ti ich podarí vytočiť, začína sa zábava! Zlaté hviezdy ti môžu priniesť slušné výhry, a to dokonca ešte väčšie, ak sa ti podarí aktivovať aj násobitele výhier. To je moment, kedy aj malá stávka môže vyústiť do obrovskej výhry.

Fruit Awards

Ďalšie bonusy od Slovmatic

Bonus mesiaca
Hodnotenie
96%

Ako hodnotíme bonusy?

Celkové hodnotenie bonusov je určené na základe viac faktorov: výška bonusu, hodnotenie spoločnosti, jednoduchosti získania, hodnotenie hráčov a podmienky získania bonusu.

Celková výška bonusu
93 %
Jednoduchosť získania
98 %
Hodnotenie
92%

Ako hodnotíme bonusy?

Celkové hodnotenie bonusov je určené na základe viac faktorov: výška bonusu, hodnotenie spoločnosti, jednoduchosti získania, hodnotenie hráčov a podmienky získania bonusu.

Celková výška bonusu
88 %
Jednoduchosť získania
92 %
Zákaz hrania hazardných hier osobám mladším ako 18 rokov. Hazardné hry predstavujú riziko vysokých finančných strát. Nadmerné hranie prináša so sebou aj možné zdravotné riziká.
Páčil sa vám tento článok

Autor obsahu

Súvisiace články

Pridaj komentár

Odoslaním súhlasíte so spracovaním osobných údajov .
Zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre.