Menu

150 free spinov na piatok v Slovmatic!

150 free spinov slovmatic

150 free spinov slovmatic

Poď si pri piatku vyzdvihnúť svojich 150 free spinov v online casine Slovmatic. Naozaj neváhaj, táto akcia je fakt bohatá a za úplne jednoduchých podmienok môžeš veľa získať. Tak poď do toho a získaj svoje voľné točky!

Podmienky akcie

  • Registruj sa alebo prihlás v Slovmatic kasíne
  • Pretoč 150 eur a získavaš 100 free spinov do hry Dice Rush v hodnote 0,1 eur za spin
  • Vlož si na svoj účet 50 eur s promokódom „piatok50“
  • Získavaš 50 free spinov v hodnote 0,1 eur za spin
  • Voľné točky využiješ v hre Multiplay 81
  • Výhry z free spinov sa ti pripíšu na tvoje bodové konto

Začni tým, že sa registruješ alebo prihlásiš do svojho účtu v online casine Slovmatic. Akonáhle pretočíš 150 eur, získaš krásnych 100 free spinov do hry Dice Rush! Každý spin má hodnotu 0,1 eur, takže je tu veľa šancí chytiť výhru. Dice Rush je ako čerešnička na torte pre každého hráča, ktorý miluje kocky a rýchle otáčky – je to hra plná napätia a adrenalínu, kde nikdy nevieš, aký symbol ti pristane na valcoch a kam ťa šťastie zavanie! Ale to nie je všetko. V piatok to vie byť ešte o niečo šťavnatejšie! Stačí, že si vložíš na svoj hráčsky účet 50 eur s promokódom „piatok50“ a hneď ti casino naservíruje ďalších 50 free spinov, tentoraz do hry Multiplay 81. Táto klasická retro hra je absolútna legenda medzi automatmi. S 81 výhernými líniami ti dáva slušnú šancu na poriadne výhry a navyše, free spiny sú skvelou príležitosťou otestovať šťastie bez rizika! Čo je na tom najlepšie? Každá výhra z free spinov ti okamžite pristane na tvojom bodovom konte, No povedz, kto by nechcel takúto extra porciu zábavy a šance na parádne výhry?

Niečo o hrách

Dice Rush
Ak hľadáš rýchlu, akčnú hru plnú šťastia a zábavy, Dice Rush je presne to, čo potrebuješ! Táto hra ti prináša výherný koktail klasických symbolov kociek, ktoré sa točia neskutočnou rýchlosťou. Každý spin je nabitý adrenalínom a nikdy nevieš, či ti práve nepadne výherná kombinácia, ktorá ti spraví deň. Jednoduché pravidlá ti umožnia sústrediť sa len na to najlepšie – výhry! Dice Rush je o tom, ako šťastie rýchlo pristane na tvojich valcoch. Takže si sadni, roztoč valce a nechaj kocky rozhodnúť, aké šťastie ti prinesú. Kto vie, možno ťa práve čaká parádna výhra!

Dice Rush

Multiplay 81
Multiplay 81 je úplná klasika medzi automatmi, ktorá ťa prenesie do nostalgie starých dobrých časov. Ak máš rád jednoduché, ale výživné automaty s vysokým potenciálom na výhru, táto hra je pre teba! S 81 výhernými líniami sa šance na výhru len tak množia a bonusový multiplikátor ti kedykoľvek môže zvýšiť tvoju výhru. Každý spin je poriadna jazda, kde sa ovocné symboly točia a točia, až kým nevybuchne výherná kombinácia! Multiplay 81 je ako cesta do minulosti s moderným šmrncom – má šarm klasiky, ale vie prekvapiť veľkými výhrami!

Menu – Multiplay 81
Menu – Multiplay 81

Takže neváhaj, využívaj voľné spiny, užívaj si Dice Rush a Multiplay 81, a nech ti valce prinesú kopec šťastia a hlavne tučnú výhru!

Ďalšie bonusy od Slovmatic

Bonus mesiaca
Hodnotenie
96%

Ako hodnotíme bonusy?

Celkové hodnotenie bonusov je určené na základe viac faktorov: výška bonusu, hodnotenie spoločnosti, jednoduchosti získania, hodnotenie hráčov a podmienky získania bonusu.

Celková výška bonusu
93 %
Jednoduchosť získania
98 %
Hodnotenie
92%

Ako hodnotíme bonusy?

Celkové hodnotenie bonusov je určené na základe viac faktorov: výška bonusu, hodnotenie spoločnosti, jednoduchosti získania, hodnotenie hráčov a podmienky získania bonusu.

Celková výška bonusu
88 %
Jednoduchosť získania
92 %
Zákaz hrania hazardných hier osobám mladším ako 18 rokov. Hazardné hry predstavujú riziko vysokých finančných strát. Nadmerné hranie prináša so sebou aj možné zdravotné riziká.
Páčil sa vám tento článok

Autor obsahu

Súvisiace články

Pridaj komentár

Odoslaním súhlasíte so spracovaním osobných údajov .
Zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre.