Menu

200 free spinov denne od Slovmatic!

200 free spinov slovmatic

200 free spinov slovmatic

Dnes si určite nenechaj ujsť skvelú akciu od Slovmatic, pretoč v ktorejkoľvek hre od konkrétnych providerov konkrétne sumy a získaj celkovo za dnešný deň až 200 voľných zatočení a to sa ti fakt oplatí! Neváhaj a poď hrať!

Podmienky akcie

  • Registruj sa v Slovmatic alebo prihlás
  • Zahraj si tituly od Kalamba, E-Gaming a Synot Games
  • Zatoč si na nich za konkrétne sumy
  • Získavaš 200 free spinov v hodnote 0,1 eur za spin
  • Spiny využiješ v hre Mega Carp Caramba, Multiplay 81 a Respin Joker

Chceš 200 free spinov? Stačí sa zaregistrovať alebo prihlásiť do online casina Slovmatic, zahrať si automaty od Kalamba, E-Gaming a Synot Games a zatočiť si na nich za určené sumy. Odmena je 200 free spinov dnes, každý v hodnote 0,1 eur. Tieto spiny môžeš využiť v hrách Mega Carp Caramba, Multiplay 81 a Respin Joker. V tejto tabuľke sa dozvieš kompletné podmienky, ktoré potrebuješ splniť, aby si získal svoju odmenu!

Bonus Podmienky Počet free spinov Hodnota 1 spinu Hra
 1 Pretoč 100 € v hrách od Kalamba 50 free spinov 0,1 € Mega Carp Caramba (Tech4Bet)
2 Pretoč 150 € v hrách od E-gaming 70 free spinov 0,1 € Multiplay 81 (E-gaming)
3 Pretoč 180 € v hrách od Synot Games 80 free spinov 0,1 € Respin Joker (Synot Games)

Niečo o hrách

Mega Carp Caramba

Priprav sa na divokú jazdu po rybárskych vodách v automate Mega Carp Caramba! Táto päťvalcová kráska ti pripomenie v tomto sychravom počasí pekné letné dni. Táto hra ti dáva možnosť chytiť nielen obrovské kapry, ale aj skvelé výhry. S výnimočnou grafikou a bonusovými funkciami je to ako malá dovolenka pri vode, kde však namiesto relaxu zháňaš jackpoty. Symboly rýb, člnov a udíc ti prinesú nielen spomienky na rybačky, ale hlavne veľké šance na výhry. A keď ťa chytí bonusová hra? To je ako uloviť zlatú rybku! Takže, naviják pripravený, udica v ruke a poď točiť valce. Ryby čakajú!

Nike Mega Carp Caramba

Multiplay 81
Tento klasický ovocný automat je ako časostroj, ktorý ťa vezme priamo do zlatej éry kasín. V Multiplay 81 ideš na istotu – ovocné symboly, šťastné sedmičky a obrovské výhry! Štyri valce a neuveriteľných 81 výherných kombinácií ti dávajú kopec šancí na zisk. A keď sa objaví symbol Multiplay, tak sa už môžeš len tešiť – výhry sa ti totiž znásobia! Tento automat má jednoduchosť, ktorá je zároveň geniálna – nemusíš nič komplikované riešiť, len sa bavíš a sleduješ, ako ti rastú výhry. Toč a zozbieraj zaslúžené ovocie!

Ako hrať daný automat MultiPlay 81

Respin Joker
Ak si fanúšik klasiky s moderným twistom, Respin Joker je presne pre teba. Tento automat ti prináša klasické ovocné symboly, ktoré si každý pamätá, no s jedným veľkým bonusom – žolíkom! Keď sa tento veselý frajer objaví na valcoch, prinesie ti respin a dá ti tak ďalšiu šancu na výhru. Kombinácia jednoduchosti a napätia, keď čakáš, či ti žolík znovu prinesie šťastie, je skrátka neodolateľná. Navyše má automat skvelú grafiku a rýchlu hrateľnosť, takže sa nikdy nebudeš nudiť. Skús si zatočiť a uvidíš, že žolík ti prináša len dobré veci!

Respin Joker online automat

Zahraj si a získaj voľné točky! ♦

Ďalšie bonusy od Slovmatic

Hodnotenie
96%

Ako hodnotíme bonusy?

Celkové hodnotenie bonusov je určené na základe viac faktorov: výška bonusu, hodnotenie spoločnosti, jednoduchosti získania, hodnotenie hráčov a podmienky získania bonusu.

Celková výška bonusu
93 %
Jednoduchosť získania
98 %
Hodnotenie
92%

Ako hodnotíme bonusy?

Celkové hodnotenie bonusov je určené na základe viac faktorov: výška bonusu, hodnotenie spoločnosti, jednoduchosti získania, hodnotenie hráčov a podmienky získania bonusu.

Celková výška bonusu
88 %
Jednoduchosť získania
92 %
Zákaz hrania hazardných hier osobám mladším ako 18 rokov. Hazardné hry predstavujú riziko vysokých finančných strát. Nadmerné hranie prináša so sebou aj možné zdravotné riziká.
Páčil sa vám tento článok

Autor obsahu

Súvisiace články

Pridaj komentár

Odoslaním súhlasíte so spracovaním osobných údajov .
Zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre.