Menu

150 voľných točiek exkluzívne v Slovmatic!

150 free spinov Slovmatic

150 free spinov Slovmatic

Pri piatku máš opäť možnosť získať 150 voľných točiek v online casine Slovmatic, ktoré ťa čakajú ako odmena za pracovný týždeň. Jednoducho splň basic podmienky, ktoré sme pre teba už pripravili a vyzdvihni si hromadu free spinov!

Podmienky akcie

  • Registruj sa alebo prihlás v Slovmatic kasíne
  • Pretoč 150 eur a získavaš 100 free spinov do hry Dice Rush v hodnote 0,1 eur za spin
  • Vlož si na svoj účet 50 eur s promokódom piatok50
  • Získavaš 50 free spinov v hodnote 0,1 eur za spin v hre Respin Joker
  • Celkom získaš 150 free spinov
  • Výhry z free spinov sa ti pripíšu na tvoje bodové konto

Chceš si užiť poriadnu dávku zábavy v online casine Slovmatic? Tu je tvoj návod, ako na to! Najskôr sa len zaregistruj alebo prihlás (ak už si verný hráč), pretoč si 150 eur a boom – 100 free spinov v hre Dice Rush sú tvoje! A to nie sú hocijaké spiny, každý má hodnotu 0,10 eur, takže sa určite oplatí roztočiť tie valce! Ale to nie je všetko! Vlož si na účet 50 eur, nezabudni zadať promokód piatok50  a čaká ťa ďalších 50 free spinov. Tentokrát sa ti otvoria dvere do hry Respin Joker, kde môžeš točiť a zbierať výhry. Všetko sa ti pekne pripíše na tvoje bodové konto. Tak neváhaj, roztoč to a uži si piatkovú dávku šťastia!

Niečo o hre Dice Rush

Vitaj v svete Dice Rush, kde sa točia kocky! Tento automat je stelesnením adrenalínu pre všetkých, ktorí milujú klasické hazardné hry s troškou šťastia. S každým spinom za 0,10 eur sa vrháš do hry, kde ti kocky môžu priniesť slušné výhry. Dizajn je jednoduchý, ale práve to robí túto hru tak návykovou – žiadne komplikácie, len čistá zábava a kocky.

Dice rush automat

Niečo o hre Respin Joker

Respin Joker je jednoduchý, ale zábavný automat, ktorý si obľúbi každý fanúšik klasických ovocných hier. Táto hra od Synot Games ponúka nielen príjemnú retro atmosféru, ale aj vzrušujúce možnosti výhier. Grafika je síce jednoduchá, ale to len zvýrazňuje jej klasický vzhľad, ktorý mnohí hráči milujú. Hlavným ťahákom tejto hry je funkcia opätovného zatočenia, ktorá sa spustí vždy, keď trafíš výhernú kombináciu. To znamená, že tvoje šance na ďalšie výhry sa znásobujú pri každom úspešnom kole. Navyše, Joker symbol v tejto hre funguje ako divoký symbol, ktorý nahrádza ostatné symboly a ešte viac zvyšuje tvoje šance na výhru.Ovládanie je intuitívne a jednoduché, takže sa nemusíš báť, že sa v hre stratíš. Respin Joker je jednoducho skvelou voľbou pre každého, kto si chce užiť zábavnú, nenáročnú a zároveň potenciálne výnosnú hru. Nech už si skúsený hráč alebo nováčik v online kasíne, Respin Joker ti určite prinesie poriadnu dávku zábavy a šancu na pekné výhry. Tak prečo to nevyskúšať?

Respin Joker online automat

Ďalšie bonusy od Slovmatic

Hodnotenie
96%

Ako hodnotíme bonusy?

Celkové hodnotenie bonusov je určené na základe viac faktorov: výška bonusu, hodnotenie spoločnosti, jednoduchosti získania, hodnotenie hráčov a podmienky získania bonusu.

Celková výška bonusu
93 %
Jednoduchosť získania
98 %
Hodnotenie
92%

Ako hodnotíme bonusy?

Celkové hodnotenie bonusov je určené na základe viac faktorov: výška bonusu, hodnotenie spoločnosti, jednoduchosti získania, hodnotenie hráčov a podmienky získania bonusu.

Celková výška bonusu
88 %
Jednoduchosť získania
92 %
Zákaz hrania hazardných hier osobám mladším ako 18 rokov. Hazardné hry predstavujú riziko vysokých finančných strát. Nadmerné hranie prináša so sebou aj možné zdravotné riziká.
Páčil sa vám tento článok

Autor obsahu

Súvisiace články

Pridaj komentár

Odoslaním súhlasíte so spracovaním osobných údajov .
Zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre.