Menu

150 free spinov v hrách od Pragmatic Play v Slovmatic

150 free spinov slovmatic

150 free spinov slovmatic

Wow. takto na stred týždňa sa skutočne oplatí! Poď si vyskúšať hru do online casina Slovmatic, kde sa dnes môžeš nabaliť a získať až 150 free spinov. Nechaj sa zlákať hrou za úplne jednoduchých podmienok. Poď do toho!

Podmienky akcie

  • Maj účet v Slovmatic a prihlás sa
  • Splň jednotlivé úrovne pretočenia v hrách od Pragmatic Play
  • Získaj až 150 free spinov
  • Voľné točky získavaš do hier Big Bass Bonanza, Big Bass Splash a Big Bass Amazon Extreme (streda, štvrtok, piatok)
  • Výhry sa ti pripíšu na bodové konto
  • Akcia trvá od 23. – 25. 10. 2024

Ak sa chceš zapojiť do tejto akcie, je potrebné, aby si mal aktívny účet v online casine Slovmatic a prihlásil sa do svojho konta. Následne musíšplniť jednotlivé úrovne pretočenia, čím získaš free spiny dnes. Ak pretočíš stanovené sumy počas troch dní (streda, štvrtok a piatok), môžeš získať až 150 free spinov.

Deň Čas Požadovaná suma Free spiny Hra Platnosť spinov
Streda – 23.10.2024 00:01 – 23:59 80 EUR 40 free spinov (0,1 EUR/spin) Big Bass Bonanza do 24.10.2024 do 23:59
Štvrtok – 24.10.2024 00:01 – 23:59 100 EUR 50 free spinov (0,1 EUR/spin) Big Bass Splash do 25.10.2024 do 23:59
Piatok – 25.10.2024 00:01 – 23:59 120 EUR 60 free spinov (0,1 EUR/spin) Big Bass Amazon Xtreme do 26.10.2024 do 23:59

Výhry z free spinov sa pripíšu na tvoje bodové konto vo vernostnom programe Slovmatic.

Niečo o automatoch

Big Bass Bonanza je jedným z najznámejších automatov od Pragmatic Play, ktorý ťa zavedie na rybárske dobrodružstvo. Hráči si ho obľúbili pre jeho jednoduchú, ale zároveň vzrušujúcu hrateľnosť, kde môžeš chytať ryby, ktoré skrývajú rôzne peňažné výhry. Hra ponúka bonusové funkcie, ako sú voľné točenia s možnosťou získať násobky výhier. Každý symbol rybára v bonusovom kole ti pomôže získať ďalšie točky alebo zvýšiť násobenie výhier, čo robí hru napínavou až do posledného spinu.

Big Bass Bonanza hra

Big Bass Splash prináša o niečo vylepšenú verziu tohto obľúbeného automatu. V tejto hre sa stále nachádza rybársky motív, ale s pridanými vizuálnymi efektmi a lepšou grafikou. Čo je však najzaujímavejšie, sú rôzne bonusové funkcie, ktoré pridávajú hĺbku celej hrateľnosti. Hra ti umožňuje získať dodatočné výhody, ako napríklad viac Wild symbolov alebo rýchlejšie spustenie bonusových kôl, čo zvyšuje tvoje šance na veľké výhry. Atmosféra je dynamickejšia a hra poskytuje ešte viac príležitostí na zážitok. Je to proste Big Bass Bonanza na steroidoch! 🙂

Big Bass Splash hra

Big Bass Amazon Xtreme je najnovšia verzia tejto série automatov, ktorá prináša hru na úplne novú úroveň. Tentoraz sa presunieme do amazonskej džungle, kde ťa čaká exotické prostredie plné dobrodružstva. Grafika a animácie sú ohromujúce, pričom atmosféra je ešte intenzívnejšia vďaka realistickým zvukovým efektom. Hra ponúka rozšírené bonusové funkcie a väčší potenciál na výhry, vrátane násobiteľov a rozširujúcich sa divokých symbolov.

Big Bass Amazon Xtreme

Poď si užiť exotickú jazdu!

Ďalšie bonusy od Slovmatic

Hodnotenie
96%

Ako hodnotíme bonusy?

Celkové hodnotenie bonusov je určené na základe viac faktorov: výška bonusu, hodnotenie spoločnosti, jednoduchosti získania, hodnotenie hráčov a podmienky získania bonusu.

Celková výška bonusu
93 %
Jednoduchosť získania
98 %
Hodnotenie
92%

Ako hodnotíme bonusy?

Celkové hodnotenie bonusov je určené na základe viac faktorov: výška bonusu, hodnotenie spoločnosti, jednoduchosti získania, hodnotenie hráčov a podmienky získania bonusu.

Celková výška bonusu
88 %
Jednoduchosť získania
92 %
Zákaz hrania hazardných hier osobám mladším ako 18 rokov. Hazardné hry predstavujú riziko vysokých finančných strát. Nadmerné hranie prináša so sebou aj možné zdravotné riziká.
Páčil sa vám tento článok

Autor obsahu

Súvisiace články

Pridaj komentár

Odoslaním súhlasíte so spracovaním osobných údajov .
Zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre.