Menu

Extra výplata výsledky: žrebovanie, pravidlá, tabuľka výhier, pravdepodobnosť

Extra výplata
Aktuálny Jackpot
480 000  €
Ďalšie žrebovanie
dni 0
hodín 0
minúty 0
Extra výplata
Čakáme na výsledky. Dnešné čísla pondelok 20. 5. 2024 - budú k dispozícii približne za 18:15
Žrebovanie
1
9
10
11
14
15
4

Tabuľka výhier 13. 5. 2024

Výherné poradie Žrebovanie
1. Extra výplata

6 + 1 (480 000 eur a je výhercovi vyplácaná v mesačných splátkach vo výške 4 000 € po dobu 10 rokov.)

480 000  € / 1x
2.

6 (24 000 eur a je výhercovi vyplácaná v mesačných splátkach vo výške 2 000 eur po dobu 1 roka.)

24 000  € / 1x
3.

5 + 1

206  € / 28x
4.

5

172  € / 49x
5.

4 + 1

32  € / 561x
6.

4

12  € / 1820x
7.

3

3  € / 16361x
Zákaz hrania hazardných hier osobám mladším ako 18 rokov. Hazardné hry predstavujú riziko vysokých finančných strát. Nadmerné hranie prináša so sebou aj možné zdravotné riziká.

O Extra výplate

Lotériu Extra výplata prevádzkuje slovenská spoločnosť Tipos. Táto mladá lotéria prináša nové možnosti hry, výhry aj výplaty jackpotu. Každý pondelok večer v 18:00 sa žrebuje 6 čísiel z 27 a 1 doplnkové číslo zo 4. Hráči si môžu staviťLoterii Extra výplata provozuje slovenská společnost Tipos. Tato mladá loterie přináší nové možnosti hry, výhry i výplaty jackpotu.Každé pondělí večer v 18:00 se losuje 6 čísel z 27 a 1 doplňkové číslo ze 4. Hráči mohou sázet pomocí náhodného tipu a mohou si vsadit celkem 8 sloupců až na 12 slosování dopředu. Extra výplata ti v případě výhry zajistí měsíční výplatu ve výši 4 000 € na deset let! Této výplaty se sázející dočkají i v případě výhry dvou hráčů a podobná, jen o kousek nižší, výhra čeká hráče i v druhém výherním pořadí. Prejsť na prehľad informácií a pravidiel

Pravidlá

Uhádnuť 6+1 čísel z 27+4

Žrebovanie

1× týždenne v pondelok

Cena

Od 1,5 € do 12 €

Ďalšie výsledky Extra výplaty

pondelok 13. mája, 2024
480 000 
Žrebovanie
2
7
10
13
14
20
3
Výherné poradie Žrebovanie
1. Extra výplata

6 + 1 (480 000 eur a je výhercovi vyplácaná v mesačných splátkach vo výške 4 000 € po dobu 10 rokov.)

-
2.

6 (24 000 eur a je výhercovi vyplácaná v mesačných splátkach vo výške 2 000 eur po dobu 1 roka.)

24 000  € / 1x
3.

5 + 1

224  € / 29x
4.

5

113  € / 84x
5.

4 + 1

24  € / 817x
6.

4

11  € / 2192x
7.

3

3  € / 18812x

Ako hrať lotériu Extra výplata?

Tiket lotérie Extra výplata dáva hráčovi možnosť staviť si až na 8 stĺpcov. V každom stĺpci tiketu si vyber z čísel od 1 do 27, celkom musíš vybrať 6 čísel. K týmto hlavným číslam je potrebné vybrať si 1 extra číslo ( powerballové číslo) zo 4 možných ( 1 – 4). Ak by si si náhodou nevedel dať rady, aké čísla zvoliť, môžeš stĺpce vyplniť náhodným tipom. V tomto prípade za teba čísla do Extra výplaty čísla vyberie generátor náhodných čísel.

Kedy a o koľkej sa žrebuje Extra výplata?

Lotéria Extra výplata sa žrebuje iba raz týždenne – a to každý pondelok o 18:00.

Do kedy si môžeš staviť Extra výplatu?

Uzávierka stávok do Extra výplaty sa líšia podľa spôsobu stávkovania, pre ktorý si sa rozhodol. Ak však rád podávaš stávku na pobočke, potom ju môžeš uzatvárať až do 18:00. V prípade, že dáš prednosť online stávkovaniu, môžeš svoj tiket podať do 17:45 a v prípade  SMS správy je nutné stihnúť podať stávku do 17:30.

Cena Extra výplaty

Cena Extra výplaty s výhrou 4 000 € mesačne na 10 let

  • Jeden stĺpec Extra Výplaty stojí 1,5 €.
  • Plný tiket (8 stĺpcov) stojí 12 €.

Výhry v lotérii Extra výplata

Lotéria Extra Výplata má 7 výherných poradí. Výhra pritom nie je ovplyvnená ničím iným, iba počtom uhádnutých čísel. Je to dané tým, že lotéria neponúka žiadnu doplnkovú hru. Lotéria Extra výplata má pevne stanovené prvé dve výhry, ktoré sú vyplácané formou anuitných splátok – formou výplaty. Tieto dve výherné poradia (1. a 2.) pritom nie je možné vyplatiť jednorazovo a podľa pravidiel lotérie musia byť vyplácané mesačne. Ďalšie výherné poradia (3. – 7.) sú vyjadrené príslušným podielom hernej istiny a vzhľadom na to, že sa lotéria spustila len nedávno – 25. 3. 2024, ešte nie je možné určiť priemernú výšku výhier na týchto poradiach.

Pre väčšiu zrozumiteľnosť sme pripravili tabuľku, v ktorej nájdete všetky informácie pekne a prehľadne:

Tabuľka výhier lotérie Extra výplata

Výherné poradie Počet uhádnutých čísel Výška výhry v Extra výplate
1. poradie 6 + 1 VÝPLATA 4 000 €/mes. na 10 let
(480 000 €)
2. poradie 6 VÝPLATA 2 000 €/mes. na 1 rok
3. poradie 5 + 1 2,60 % výhernej istiny
4. poradie 5 3,80 % výhernej istiny
5. poradie 4 + 1 8 % výhernej istiny
6. poradie 4 9,60% výhernej istiny
7. poradie 3 24,30 % výhernej istiny

Ako vyhrať v Extra výplate?

Rovnako ako v iných lotériách, ani v lotérií Extra Výplata neexistuje návod na to, ako vyhrať. Koniec koncov, keby návod existoval, tak by nás hranie lotérie nebavilo – hra by totiž stratila to povestné „kúzlo náhody“. Aj napriek tomu však existujú možnosti, ako pravdepodobnosť výhry zvýšiť. Jednou z možností je staviť takzvané „systémové stávky“. Ale tá, bohužiaľ, v lotérií Extra výplata nie je možná. A tak hráčom neostáva nič iné, iba svoju pravdepodobnosť zvýšiť buď stavením na viac stĺpčekov, alebo viac tiketov. Každý stavený stĺpec Extra výplaty znamená unikátnu číselnú kombináciu, ktorá môže byť ťahaná.

Pravdepodobnosť výhry v Extra výplate

Pravdepodobnosť na najvyššiu výhru v lotérií Extra výplata v jednom stĺpci je 1 ku 1 184 040.

Najvyššia výhra v Extra výplate

Jackpot v Extra výplate prinesie šťastnému výhercovi 480 000 €! Takáto krásna odmena bude výhercovi vyplácaná v podobe mesačnej výplaty, výplata bude vyplácaná vo výške 4 000 € počas 10 rokov. Výhra sa nedá vybrať naraz.

Ako prebieha žrebovanie výsledkov Extra výplata?

Extra výplata sa žrebuje každý pondelok o 18:00 pomocou dvoch žrebovacích zariadení. V prvom žrebovacom zariadení sú iba hlavné čísla, od 1 do 27, a žrebuje sa ich 6. V druhom žrebovacom zariadení sú pripravené štyri powerballové čísla a žrebuje sa iba jedno. Celé žrebovanie prebieha, rovnako ako žrebovanie aj všetkých ostatných národných lotérií, v štúdiu RTVS v Bratislave. Priebeh žrebovania môžeš sledovať na televíznych kanáloch RTVS, JOJ, Markíza a TA3 alebo na webovej stránke spoločnosti Tipos.

Predplatné Extra výplaty

Chceš svoju stávku zopakovať? V lotérii Extra výplata si môžeš staviť až na 12 žrebovaní po sebe.

Náhodný tip v Extra výplate

V prípade, že nemáš jasnú predstavu o číslach, ktoré by si rád stavil, tak Tipos pre teba má riešenie. V rámci tiketu si totiž môžeš nechať stavené stĺpce vyplniť náhodným tipom. V prípade, že sa pre túto možnosť rozhodneš, tak stačí kliknúť na tlačidlo „náhodný tip“ a systém Tiposu ti následne vygeneruje 6 + 1 náhodných čísiel v staví ich za teba. Náhodnú kombináciu čísiel pritom môžeš mať akúkoľvek, pravdepodobnosť na výhru je úplne rovnaká pri výbere vlastných čísel.

Ako a kde si staviť Extra výplatu?

Lotériu Extra výplata si môžeš staviť ihneď niekoľkými spôsobmi.

Túto lotériu si môžeš staviť:

  • na predajnom mieste s terminálom Tiposu pomocou papierového tiketu
  • online na webe Tipos pomocou e-tiketu
  • pomocou telefónu cez SMS

Ako si staviť Extra výplatu osobne?

Papierový tiket môžeš staviť na ľubovoľnej pobočke s terminálom spoločnosti Tipos. Väčšinou ide o trafiky, čerpacie stanice, pošty a predajne s terminálom Tiposu. Akonáhle zaplatíš stávku, obdržíš od obsluhy účtenku, ktorá je zároveň tvojím potvrdením o uzavretej stávke.

Ako nájdeš predajňu s terminálom? Je to jednoduché. Prakticky v každom meste nájdeš kamenný obchod označený logom Tipos. Tam si potom môžeš staviť. Vezmi si papierový tiket (tie sú na predajniach voľne dostupné), vyplň ho podľa návodu na našom webe alebo postupu na zadnej strane tiketu a odovzdaj obsluhe. Ak si chceš staviť náhodný tip, stačí len danú informáciu nahlásiť obsluhe. Tikety sa nachádzajú na pobočke voľne, zdarma k dispozícii a vyplniť ich je naozaj ľahké. Tak poďme na to!

  • Rozhodni sa, koľko chceš staviť stĺpcov

    Na tikete ťa čaká celkom 8 stĺpcov na vyplnenie. Záleží ale len a len na tebe, koľko ich naozaj vyplníš. Každý stĺpec stojí 1,5 € a cena za jednotlivé stĺpce sa spočíta. V prípade, že vyplníš iba jeden stĺpec, tak bude tiket stáť 1,5 €, ale v prípade, že sa rozhodneš pre 4 alebo všetkých 8 stĺpcov, tiket bude stáť 6 alebo 12 €.

  • Vyber si svoje šťastné čísla

    Vo chvíli, kedy vieš, koľko stĺpcov chceš staviť, tak nie je nič jednoduchšie ako ich vyplniť. V každom stĺpci musíš zaškrtnúť celkom 6 čísiel v množine od 1 do 26 a jedno powerballové číslo v množine od 1 do 4. V prípade, že by si pri vyplňovaní papierového tiketu chcel využiť náhodný tip, stačí to povedať obsluhe.

  • Rozhodni sa o predplatnom

    Vzhľadom na to, že lotéria Extra výplata neponúka žiadnu doplnkovú hru, tak ti po vyplnení herných čísle neostáva nič iné, len sa rozhodnúť, na koľko žrebovaní chceš svoj tiket uzavrieť. V prípade, že chceš uzavrieť tiket iba na jedno, spravidla nasledujúce žrebovanie, tak nemusíš nič riešiť. V prípade, že by si chcel tiket uzavrieť na viac žrebovaní dopredu, tak je potrebné zaškrtnúť príslušné políčko alebo osloviť obsluhu. Jeden tiket môžeš uzavrieť až na 12 žrebovaní dopredu (12 týždňov). Každé predplatené žrebovanie však navyšuje cenu tvojho tiketu.

  • Odovzdaj tiket obsluhe a zaplať za tiket

    Celý vyplnený tiket si pre istotu skontroluj a daj obsluhe. Tá ešte raz tiket prekontroluje a zadá do systému Tiposu. Keď ťa obsluha vyzve, zaplať za stávku a starostlivo si schovaj doklad o zaplatení – ten slúži ako tvoj tiket a v prípade výhry budeš doklať potrebovať, aby si preukázal výhru. Vo chvíli keď máš tiket odovzdaný, zaplatený a v ruke držíš potvrdenie o výhre, tak gratulujeme! Si v hre!

Ako si staviť Extra výplatu online na webe Tipos?

Ak chceš poznať ten najjednoduchší spôsob, ako si dnes staviť, rozhodne to je stávkovanie online. Nezáleží na tom či chceš staviť Extra výplatu alebo inú lotériu. Pohodlne sa usaď doma na pohovku, otvor počítač a bez starostí (ako napríklad či má trafika otvorené) si pohodlne podaj stávku. Podať stávku môžeš každý deň v týždni, 24 hodín denne.

Jediné čo pre to, aby si si mohol staviť Extra výplatu online, musíš urobiť, je registrácia na webe Tipos. Starostlivo prejdi celým procesom registrácie, doložením svojho občianskeho preukazu a over svoju totožnosť (online formou alebo na niektorej pobočke Tipos) a nahraj peniaze na svoj herný účet. Akonáhle budeš mať hotovo, už ti nič nebráni k tomu začať.

Aby si mohol stávkovať na webe Tipos, tvoj účet musí byť overený (overenie totožnosti podľa občianskeho preukazu) a musíš na ňom mať nahraté peniaze.

  • Prihlás sa na svoj herný účet a skontroluj zostatok

    Prihlás sa do svojho herného účtu Tipos a zisti, či na ňom máš nahrané aspoň 1,5 €. Ak nie, tak bude potrebné si dobiť aspoň túto čiastku, ktorá odpovedá cene jedného stĺpca v lotérii Extra výplata. V prípade, že máš na svojom hernom konte dostatok, tak stačí prejsť na výpis lotérií Tiposu a kliknúť práve na Extra výplatu.

    Online loterie Extra výplata od Tiposu.

  • Rozhodni sa, koľko chceš staviť stĺpcov

    Aj na online tikete Extra výplaty ťa čaká celkom 8 stĺpcov na vyplnenie a záleží opäť iba a iba na tebe, koľko ich reálne vyplníš. Každý stĺpec ťa vyjde na 1,5 € a cena za jednotlivé stĺpce sa sčíta.

  • Vyber si svoje šťastné čísla

    Rovnako ako na papierovom tikete, tak aj tú musíš v každom stĺpci zaškrtnúť celkom 6 čísel v množine od 1 do 26 a jedno powerballové číslo v množine od 1 do 4. V prípade, že by si pri vyplňovaní svojho online tiketu chcel využiť náhodný tip, tak stačí kliknúť na tlačidlo „náhodný tip“.

    Vyber si počet sloupečků, který chceš vsadit do loterie Extra výplata od Tiposu.

  • Vyber si počet žrebovaní, na ktoré si chceš staviť

    Každý tiket si môžeš staviť na 1 – 12 žrebovaní a záleží iba na tebe, koľko žrebovaní si naozaj vyberieš. Pamätaj však na to, že každé predvolené žrebovanie znásobí cenu tvojej stávky.

    Vyber si počet slosování, na nějž chceš uzavřít svou sázenku do Extra výplaty.

  • Odošli svoj tiket

    Ak si spokojný s tým, ako si vyplnil svoj tiket, tak už neostáva nič iné, iba tiket zaplatiť a odoslať.

    Odešli tiket Extra výhry od Tiposu.

Ako si staviť na Extra výplatu cez SMS?

Okrem pobočiek a webu môžeš všetky lotérie od Tiposu staviť aj pomocou SMS. Je to jednoduché a rýchle. Jedinou nevýhodou je, že sa z technických dôvodov stávky cez SMS uzatvárajú o niečo skôr. Konkrétne pre lotériu Extra výhra to znamená, že je nutné staviť vždy do 17:30. V prípade, že by si SMS so stávkou poslal neskôr, bude tvoja stávka prijatá až na nasledujúce stávkové obdobie.

Tak a teraz sa spolu poďme pozrieť na návod.

  • Registrácia a aktivácia tejto služby

    Odošli prázdnu SMS na číslo 3333. Následne ťa systém vyzve, aby si potvrdil súhlas s registráciou a podmienkami odoslaním SMS správy s textom ANO na číslo 3333.

    V prípade, že sa pokúsiš podať svoju prvú stávku bez predchádzajúcej registrácie, systém ťa rovnako vyzve k potvrdeniu súhlasu s registráciou a podmienkami a zároveň k zopakovaniu svojej stávky odoslaním SMS správy s textom ANO medzera STÁVKA na číslo 3333, kde slovo „STÁVKA“ znamená pôvodne, pred registráciou zamýšľanú stávku.

    Po odoslaní potvrdzujúcej SMS, systém zaregistruje tvoje  telefónne číslo a odošle ti spätný oznam s potvrdením o úspešnej registrácii a aktivácii služby. Tento úkon musíš spraviť iba raz. Po aktivácii služby odporúčame čo najskôr registráciu bankového účtu k telefónnemu číslu. Na registrované číslo bankového účtu ti budú v prípade overenia odchádzať výhry.

  • Ako uzavrieť stávku cez SMS?

    To, že sa SMS stávky do lotérie Extra výplata odosielajú na telefónne číslo 3333, už vieme. Ale okrem telefónneho čísla potrebuješ poznať aj správny tvar SMS. A aby tie tvary všetkých možných SMS stávok do tejto lotérie priniesli nejako prehľadne, tak sme si ich pre teba nachystali do prehľadnej tabuľky.

    Typ stávky Vzor SMS správy Vysvetlivky Cena stávky
    Extra výplata
    (1 tip s konkrétnymi číslami)
    EV 1 2 3 4 5 6 7 Vyber 6 základných čísel z 1-27 a posledného powerball čísla z 1-4 1,5 €
    Extra výplata
    (1 tip s náhodnými číslami)
    EV Q EV – Extra výplata, Q – náhodný výber čísel 1,5 €
    Extra výplata
    (1 tip s náhodnými číslami)
    EV S S – bude uzavrená stávka s jedným náhodným tipom
    (rovnako ako  EV Q)
    1,5 €
    Extra výplata
    (2 tipy s náhodnými čísly)
    EV M M – bude uzavřená sázka s dvěma náhodnými tipy 3 €
    Extra výplata
    (5 tipov s náhodnými čísly)
    EV L L – bude uzavřená sázka s pěti náhodnými tipy 7,5 €
    Extra výplata
    (8 tipov s náhodnými čísly
    EV XL XL – bude uzavřená sázka s osmi náhodnými čísly 12 €
  • Rozšírenie stávky o opakovanie

    Každý SMS tiket sa dá rozšíriť o skratku „O“ alebo „D“.

    Parameter O (OPAKOVANIE) spôsobí automatické uzatvorenie identickej stávky na každé nasledujúce žrebovanie lotérie. Napríklad SMS stávka odoslaná v tvare EV XL O bude uzatvorená na najbližšie žrebovanie Extra výplaty a zároveň vždy v deň každého ďalšieho žrebovania na dané žrebovanie až do odvolania. Počet rôznych stávok uzavretých s parametrom O nie je obmedzený.

    Zrušenie automatického opakovania uzatvárania stávok vykonáte odoslaním SMS v tvare EV STOP O na číslo 3333.

    Zrušením opakovania zrušíš opakovanie pre všetky stávky danej číselnej lotérie definované z tvojho telefónneho čísla. O každej automaticky uzatvorenej stávke budeš informovaný v deň žrebovania potvrdzujúcou SMS správou obsahujúcou rovnaké informácie ako každá jednotlivo manuálne uzatvorená stávka.

  • Rozšírenie stávky o dvojstávku

    Každý SMS tiket sa dá rozšíriť o skratku „D“ alebo „O“ (viď vyššie).

    Parameter D (DVOJSTÁVKA) spôsobí uzatvorenie konkrétnej stávky na dve najbližšie, za sebou nasledujúce, žrebovania danej číselnej lotérie. Napríklad SMS stávka odoslaná v tvare EV XL D odoslaná v pondelok popoludni bude uzatvorená na najbližšie žrebovanie, spravidla v pondelok o 18:00 a zároveň na ďalšie jedno nasledujúce žrebovanie, v tomto prípade na další pondelok.

    K uzatvoreniu oboch takto podaných stávok dochádza automaticky v tom istom čase a o ich uzatvorení budeš informovaný dvomi potvrdzujúcimi SMS správami obsahujúcimi rovnaké informácie ako pri jednotlivo uzatvorených stávkach. Každú takto uzatvorenú stávku je možné stornovať zvlášť za rovnakých podmienok ako jednotlivo uzatvorené stávky.

     

Ako vyzdvihnúť výhru v lotérii Extra výplata?

Mal si šťastný tip a vyhral si? Gratulujeme! Pomôžeme ti zorientovať sa v tom, ako si výhru môžeš vybrať. Možností je viac a závisí na tom, kde si uzavrel stávku – na jednom z terminálov Tipos alebo za pomoci internetu či SMS.

Výhra 1. a 2. poradí Extra výplaty

V prípade výhry 1. poradí v lotérii Extra výplata musí hráč uplatniť svoj nárok na výhru výlučne v sídle spoločnosti Tipos. Pričom svoju návštevu za účelom vyplatenia výhry si musíš dopredu dohodnúť prostredníctvom zákazníckej linky Tiposu na čísle 18177 a 18277. V prípadě výhry druhého poradí sa môžeš pro výhru staviť si aj na vybraných miestach spoločnosti – Regionálne strediská (RS) Nitra, Banská Bystrica, Žilina a Košice.

Pri všetkých výhrach lotérie Extra výplata platí, že hráč musí svoj nárok na výhru uplatniť v lehote najneskôr 60 kalendárnych dní odo dňa žrebovania príslušného stávkového obdobia, na ktorý bola stávka uzatvorená.

Výhra skrz SMS stávky do 1 000 €

Ak si nie si istý či si vyhral, stačí odoslať SMS s textom VYHRA na číslo 3333. Spätná SMS ťa informuje, či je ku ktorejkoľvek tebou podanej stávke evidovaná výhra, a v akej hodnote. Overenie výhry znamená zároveň pokyn na prevod výhry na bankový účet, registrovaný k telefónnemu číslu.

Registráciu bankového účtu k telefónnemu číslu je potrebné uskutočniť odoslaním SMS s textom vo formáte UCET + vaše číslo účtu v IBAN tvare (príklad: UCET SK1521624878648213541259) na číslo 3333. Po registrácii ti bude doručená potvrdzujúca SMS o úspešnom zázname tvojho čísla účtu. Číslo účtu je možné kedykoľvek zmeniť obdobným spôsobom.

Výhra cez SMS stávky nad 1 000 €

Ak tvoja výhra presiahla limit 1 000 € nie je možné ju zaslať na tvoj účet pomocou SMS (viď. vyššie). Takúto výhru si môžeš uplatniť iba v sídle spoločnosti Tipos v Bratislave, na Brečtanovej 1, každý pracovný deň v čase od 8:00 do 15:00.

Výhra online

Pre online stávky platí, že sa ti výhra automaticky pripíše na tvoj hráčsky účet. Odtiaľ potom záleží na tebe, či si ju necháš preposlať na svoj bankový účet alebo sa rozhodneš si vybrať v hotovosti. V prípade výberu v hotovosti platia rovnaké pravidlá, ktoré nájdeš nižšie pre výber výhier z fyzických stávok – papierových tiketov.

Výhra z fyzického tiketu do 35 €

Výhru do 35 € si môžeš nechať vyplatiť prakticky kdekoľvek na predajnom mieste s terminálom Tipos. Mapu s predajnými miestami nájdeš tu.

Výhra z fyzického tiketu do 5 000 €

Výhru do 5 000 € si môžeš vyzdvihnúť na ktoromkoľvek predajnom mieste, pokiaľ má danú finančnú hotovosť k dispozícii. Na mape predajných miest vidíte najbližšiu predajné miesto aj maximálnu možnú výhru, ktorú sú schopní ti vyplatiť.

Výhra z fyzického tiketu nad 5 000 €

Ak ste vyhrali viac ako 5 000 € tak gratulujeme! Avšak túto výhru si nemôžeš vybrať v hotovosti, jediná možná cesta, ako si danú výhru nechať vyplatiť je ísť osobne do sídla Tiposu v Bratislave, na Brečtanovej 1, každý pracovný deň čase od 8:00 do 15:00.

V sídle tvoj tiket overia a následne ti vyplatia výhru. Ak pochádzaš z ďaleka, môžeš využiť jedno z regionálnych stredísk spoločnosti Tipos.

Regionálne strediská spoločnosti Tipos nájdeš na adresách:

  • RS Nitra, Jakuba Haška 1, 949 01 Nitra
  • RS Banská Bystrica, Lúčičky 20, 974 09 Banská Bystrica
  • RS Žilina, Tomáša Ružičku 8500/23, 010 01 Žilina
  • RS Košice, Business Center Moldavská a.s., Moldavská cesta 10/B, 040 11 Košice

Detail lotérie Extra výplata

Extra výplata

Lotériu Extra výplata prevádzkuje spoločnosť Tipos. Táto mladá lotéria prináša nové možnosti hry, výhry aj výplaty jackpotu. Každý pondelok večer  o 18:00 sa žrebuje 6 čísiel z 27 a 1 doplnkové číslo zo 4. Hráči môžu staviť pomocou náhodného tipu a môžu si staviť celkom 8 stĺpcov až na 12 žrebovaní dopradu. Extra výplata ti v prípade výhru zaistí mesačnú výplatu vo výške 4 000 € na desať rokov! Tieto výplaty sa stávkujúci dočkajú aj v prípade výhry dvoch hráčov a podobná, len o kúsok nižšia výhra čaká hráčov aj v druhom výhernom poradí.

Klady
  • Stávka na jeden stĺpec už za 1,5 €
Zápory
  • Žrebovanie iba raz týždenne
Prevádzkovateľ
Vznik
2024
Pravidlá
Uhádnuť 6+1 čísel z 27+4
Žrebovanie
1× týždenne v pondelok
Cena
Od 1,5 € do 12 €
Aktuálny jackpot
480 000  €
Najvyšší možný jackpot
480 000  €
Pravdepodobnosť výhry jackpotu
1 : 1 180 000
Počet výherných poradí
7
Možnosť hrať online
Uzávierka stávok
17:30 - 18:00 v závislosti na spôsobe uzavretie stávky

Často kladené otázky k lotérii Extra výplata

Ohodnoť túto lotériu

95% · Počet hlasujúcich: 2
Ďakujeme za váš hlas!

Pridaj komentár

Odoslaním súhlasíte so spracovaním osobných údajov .
Zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre.

Novinky o Extra výplate