Menu

Vyhral dva dni po sebe – na druhý deň aj jackpot

Správne čísla vybral dva-krát po sebe

Správne čísla vybral dva-krát po sebe

35-ročného hráča z Michiganu ani nenapadlo, že keď si podá svoj tip, má šancu vyhrať až dvakrát po sebe a dokonca aj jackpot - hlavnú cenu v hodnote 795 905 dolárov. Keď sa mu podarilo počas prvého dňa správne vybrať 4 čísla z 5, ani netušil, že na druhý deň vyhrá aj jackpot. Ako je možné, že získal výherné duo v lotérii? Je to možné?

Jackpot mu neušiel, trafil ho hneď na druhý deň

Hráč z Michiganu ani netušil, aké priaznivé výherné duo ho čaká v lotérií. Podarilo sa mu vyhrať dva dni po sebe. Počas prvého výherného dňa sa mu podarilo správne vybrať iba 4 čísla z 5, ale na druhý deň zažil šok – vyhral jackpot. Na svoje bankové konto si tak pripíše 795 905 dolárov (v prepočte viac ako 720 863,15 eur). Šťastným výhercom je tridsaťpäťročný muž z oblasti Macomb v americkom štáte Michigan, ktorému sa poradilo vyhrať dva-krát po sebe v lotérii Fantasy 5. Podobne ako vo Fantasy 5, aj ponuka iných online lotérií ti môže priniesť „double“ výhru“ s množstvom všakovakých bonusov.

K výhre jackpotu je nevyhnutný tvoj tip a registrácia – teraz s extra bonusom

Hodnotenie
85%

Ako hodnotíme bonusy?

Celkové hodnotenie bonusov je určené na základe viac faktorov: výška bonusu, hodnotenie spoločnosti, jednoduchosti získania, hodnotenie hráčov a podmienky získania bonusu.

Celková výška bonusu
80 %
Jednoduchosť získania
90 %
Zákaz hrania hazardných hier osobám mladším ako 18 rokov. Hazardné hry predstavujú riziko vysokých finančných strát. Nadmerné hranie prináša so sebou aj možné zdravotné riziká.

Šťastný hráč z Michiganu počas momentu vyzdvihnutia svojej výhry v centrálnom stredisku michiganskej lotériovej spoločnosti (podobná lotériová spoločnosti ako slovenská národná lotériová spoločnosť Tipos) prezradil, že svoje tipy podáva vždy vtedy, ak je jackpot vyšší než 226 000 eur. Svoje tipy do lotérie si vždy podáva v miestnom obchode. Koncom júla však na svoju stávku úplne zabudol. Keď si na to doma spomenul, podal si svoj tip online prostredníctvom webových stránok, kde si vsadil hneď dvakrát.

Výhru plánuje použiť na investovanie

Už prvé žrebovanie bolo pre neho extra priaznivé – správne navolil až štyri z piatich čísel a vyhral 100 dolárov (čo činí v prepočte 91 eur). Po zahájení druhého žrebovania obdržal od lotériovej spoločnosti email, že vyhral iba jeden dolár (v prepočte 0,91 eura).

Myslel som si, že to je všetko, čo som vyhral, no potom mi prišiel ďalší e-mail s výzvou, aby som sa prihlásil na stránky Michigan Lottery,“ opísal svoje pocity po výhre.

Akonáhle sa na stránku lotériovej spoločnosti prihlásil, žiarila na nej neuveriteľná jackpotová suma 795 905 dolárov (v prepočte viac ako 720 863,15 eur).

V tom momente ma napadlo, že ide o podvod, ale teraz už viem, že je to pravda,“ opísal svoje pocity počas vyzdvihovania svojej výhry, ktorú plánuje použiť na investovanie.

 

Tipy na „double“ triky v lotérii

Aktuálny jackpot
30 000 000  € (Výnimočne sa hrá o vecné ceny)
Aktuálny jackpot
5 000 000  €
Aktuálny jackpot
1 146 144  €
Aktuálny jackpot
795 068  €
Aktuálny jackpot
480 000  €
Aktuálny jackpot
72 000  €
Aktuálny jackpot
41 201  €
Zákaz hrania hazardných hier osobám mladším ako 18 rokov. Hazardné hry predstavujú riziko vysokých finančných strát. Nadmerné hranie prináša so sebou aj možné zdravotné riziká.
Páčil sa vám tento článok

Autor obsahu

Súvisiace články

Pridaj komentár

Odoslaním súhlasíte so spracovaním osobných údajov .
Zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre.