Menu

Ako „upiecť“ Veľkého hráča na 3 spôsoby?

Žreb Veľký Hráč na 3 spôsoby

Žreb Veľký Hráč na 3 spôsoby

Najnovšia emisia žrebu Veľký Hráč z dielne spoločnosti Tipos ponúka 3 možnosti zotierania žrebu. Ide o klasické zotieranie v kamennej predajni, zotieranie formou sms-ky pomocou mobilného telefónu či prihlásením sa do hráčskeho konta formou online. Ako jednotlivé formy zotierania fungujú a dokedy možno zotierať zistíš spolu s výhodami jednotlivých foriem v tomto článku.

Veľkého hráča si „upečieš“ po novom na tri spôsoby

Žreb Veľký hráč je populárna okamžitá lotéria v duchu piesne Karola Duchoňa, ktorú si vďaka novej emisii môžeš už zahrať až na tri spôsoby. Okrem tradičného stierania stieracieho žrebu pribudla aj možnosť hrania formou e-žrebu a sms-žrebu Veľký Hráč. A s každou novoi možnosťou pribudla samozrejme aj možnosť vyhrať až 100 000 eur.

Stierací žreb Veľký hráč

Postup zotierania žrebov formou SMS-žrebu či eŽrebu je pritom veľmi jednoduchý. V princípe hry samozrejme vo všetkých troch prípadoch niekde prevažujú výhody, niekde nevýhody a v niektorých prípadoch jedna výhoda totálne prevyšuje všetky negatíva. Veď usúď to z nasledovného článku sám.

Všetky tri spôsoby Veľkého hráča za 5 eur

  • Ak preferuješ fyzický pohyb a miluješ to napätie „cestou za stieraním žrebu“, obleč sa a obuj sa a vyber sa na niektoré predajné miesto spoločnosti Tipos, kde si svoj žreb vlastnoručne zotrieš.
  • Ak máš rád „pohyb“ PC myškou alebo behanie prstov po klávesnici svojho vlastného počítača, prihlás sa do svojho hráčskeho konta na internetovom hernom portáli eTipos.
  • Ak miluješ manipuláciu so svojím mobilným telefónom, môžeš o svoju úžasnú stotisícovú výhernú sumu hrať aj klikaním do smsky. Na zotretie sms-žrebu Veľký Hráč ti treba iba odoslať sms-ku s textom HRAC na číslo 3333.

Veľký Hráč formou sms-ky

Každý jeden z vyššie uvedených spôsobov zotierania žrebu Veľký Hráč stojí 5 eur.

Ktorú formu Veľkého hráča môžeš zotierať najdlhšie?

Ak máš otázku, dokedy môžeš „zotierať“ jednotlivé formy žrebu Veľký hráč z najnovšej emisie, tak odpoveď je nasledovná:

  • klasický stierací žreb Veľký Hráč z kamennej prevádzky Tiposu môžeš zotierať do 15. februára 2025.
  • sms žreby Veľký Hráč môžeš prostredníctvom telefónu formou sms-ky zotierať do 23. marca 2026,
  • eŽreby Veľké Hráč môžeš zotierať online do 15. apríla 2026.

V ponuke od Tiposu či od Niké sú aj ďalšie stieracie žreby, ktoré môžeš samozrejme zotierať aj dlhšie. Alebo využiť bonusy na online stieracie žreby.

TIpy pre malých aj veľkých hráčov:

Páčil sa vám tento článok
100%

Autor obsahu

Súvisiace články

Pridaj komentár

Odoslaním súhlasíte so spracovaním osobných údajov .
Zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre.