Menu

Slováci, Nemci aj Nóri získali v Eurojackpote 8-krát po 132 008 eur

Slováci nezaostávajú v hre Eurojackpotu

Slováci nezaostávajú v hre Eurojackpotu

Vždy plný jackpot a hráči z 18 krajín - to sú dôvody, prečo je Eurojackpot taký vzrušujúci. V celoeurópskej lotérii máš každý utorok a piatok večer šancu vyhrať minimálne 10 a maximálne až 120 miliónov eur. V piatok, 14. júna 2024, sa v treťom výhernom poradí lotérie Eurojackpot usmialo šťastie na 2 Slovákov, ktorým sa "ušlo" až 2 x po 132 008 eur. Presne takúto výhru si odniesli aj 4 Nemci a 2 Nóri.

Eurojackpot priniesol šťastie v treťom výhernom poradí

V piatok, 14. júna 2024, sa v treťom výhernom poradí lotérie Eurojackpot usmialo šťastie na 2 Slovákov, ktorým sa „ušlo“ až 2 x po 132 008 eur. Presne takúto výhru si odniesli aj 4 Nemci a 2 nórski hráči. Všetci víťazi tretieho výherného poradia natipovali čísla  10, 21, 27, 42 a 46. Balíček výhry v hodnote 132 008 eur je síce super, ale ak by sa im podarilo správne uhádnuť aj powerballové čísla (2 a 6), získali by mega výhru.

Aj druhé výherné poradie prispelo k piatkovej pohode

Trom nemeckým hráčom sa v druhom výhernom poradí lotérie Eurojackpot podarilo naštartovať úspešný začiatok bohatého víkednu. Okrem toho, že správne zvolili výherné čísla z prvého osudia, vybrali správne aj jedno powerballové číslo. Každému Nemcovi sa ušlo neuveriteľných 1 040 240 eur. Jackpot sa tak kumuluje, narastá z 27 miliónov eur na 34 miliónov eur a uvidíme, ktorému šťastlivcovi najbližšie padne.

Obrázok Graf vývoja Eurojackpotu

Graf vývoja Eurojackpotu

Slováci za Nemcami či Nórmi nezaostávajú

Slováci vedia ako hrať. Nielen staršia generácia dedí „zručnosti hrania“ od susedných krajín, ale aj čoraz viac mladých hľadá spôsoby ako hrať Eurojackpot napríklad online. Prvý úspešný Slovák využil generátor náhodného výberu a obsluha terminálu mu „nahodila“ do systému stávku v lotérii Eurojackpot na jeden tip s doplnkovou hrou Eurojackpot Joker. Stávka bola podaná v kamennej prevádzke spoločnosti Tipos v Žilinskom kraji. Slovák zainvestoval do svojej stávky 3 eurá.

Druhý úspešný hráč uzatvoril svoju stávku na jednom z predajných miest spoločnosti TIPOS v Nitrianskom kraji. Tam sa rozhodol vyplniť svojimi číslami kompletný tiket pre lotériu Eurojackpot. Čiže vyplnil 5 hracích polí a zvolil si aj účasť v doplnkovej hre Eurojackpot Joker. Zároveň sa rozhodol, že so svojou stávkou si zahrá dvakrát, a tak za ňu zaplatil 22 eur. Hráč so stávkou z Nitrianskeho kraja mal úspech v prvom predplatenom žrebovaní.

K dnešnému dňu (k 15. júnu 2024) eviduje spoločnosť TIPOS od 9. októbra 2015 už 116 výhier, ktoré Slováci získali v prvom, druhom alebo treťom poradí lotérie Eurojackpot. Dohromady získali v prvých troch výherných poradiach vyše 99,8 mil. eur.

Výherné čísla pre lotériu Eurojackpot sa žrebujú v utorok a v piatok. Cena za jeden tip na jedno žrebovanie je 2 eurá.

Generátor čísiel Eurojackpotu

Chcem vygenerovať stĺpce
stĺpec
?
?
?
?
?
?
?

Druhý Slovák si stávku podal tiež v kamennej prevádzke spoločnosti Tipos, ale v Nitrianskom kraji. Svoje šťastné čísla vložil až do 5 hracích polí a nezabudol na doplnkovú hru Eurojackpot Joker. Zvolil si strategickú hru, a preto si zahral pre istotu dvakrát. Jeho „super tip“ ho stál 22 eur. Uspel v prvom predplatenom žrebovaní.

Bilancia výhier lotérie Eurojackpot za rok 2024

Od 9. októbra 2015 až do 15. júna 2024 zaznamenala spoločnosť Tipos až 116 slovenských Eurojackpotových výhier v prvom, druhom alebo treťom poradí lotérie Eurojackpot. Spolu to činí viac ako 99,8 milióna eur. Eurojackpotové šťastie sa na teba môže usmiať vždy dvakrát do týždňa – vždy v utorok a v piatok sa žrebuje. Investícia do jedného Eurojackpotového tipu je iba 2 eurá a presné pravidlá nájdeš aj v nasledovnom článku. Ak chceš vyhrať hlavnú cenu v Eurojackpote, musíš správne tipnúť 5 čísel a 2 euročísla.

Top 5 Eurojackpotov – Štatistika

Bilancia najvyšších jackpotov v európskej lotérii Eurojackpot za roky 2023 - 2024

Slovenský národ za zvyškom Európy nezaostáva, lebo hrá:

Aktuálny jackpot
30 000 000  € (Výnimočne sa hrá o vecné ceny)
Aktuálny jackpot
5 000 000  €
Aktuálny jackpot
1 146 144  €
Aktuálny jackpot
795 068  €
Aktuálny jackpot
480 000  €
Aktuálny jackpot
72 000  €
Aktuálny jackpot
41 201  €
Zákaz hrania hazardných hier osobám mladším ako 18 rokov. Hazardné hry predstavujú riziko vysokých finančných strát. Nadmerné hranie prináša so sebou aj možné zdravotné riziká.
Páčil sa vám tento článok

Autor obsahu

Súvisiace články

Pridaj komentár

Odoslaním súhlasíte so spracovaním osobných údajov .
Zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre.