Menu

Nového multimilionára možno stretávaš každý deň

Eurojackpotová mánia vrcholí

Eurojackpotová mánia vrcholí

Jackpot v Eurojackpote atakuje od aprílového žrebovania maximá. Do multimilionárskeho klubu sa hľadajú noví členovia z 19 krajín Európy vrátane Slovenska. O tom, že sa to dá, svedčia šťavnaté výhry aj zo Slovenska, ktoré poputovali naposledy aj na východ Slovenska.

Už si videl dnes nového multimilionára?

Vodička trolejbusu? Sused vo výťahu? Mamička s dieťatkom v supermarkete? Možno si dnes videl veľa ľudí, ktorí sú potenciálnymi adeptmi na multimilionárov z Eurojackpotu. Čo keď však takýto multimilionár alebo multimilionárka stála dnes ráno pred zrkadlom a robila posledné úpravy pred nástupom do práce? Áno! Bol si to možno ty, ktorý ašpiruješ na získanie titulu nového multimilionára. Tento titul ti ponúka obhájiť nadnárodná lotéria Eurojackpot, ktorá je extrémne obľúbená najmä u Európanov. Pravidlá, pravdepodobnosti či ďalšie zaujímavosti zo sveta Eurojackpotu zaujímajú čoraz väčší okruh Slovákov. Táto hra už nie je pre nás tabu.

Jackpot atakuje maximá

Hlavná výherná cena 120 000 000 eur čaká na teba a hráčov z ďalších 18 krajín Európy v lotérii Eurojackpot. Eurojackpotová lotéria mala v marci 12. výročie. Každý utorok sa o 18:00 hod. nášho miestneho času v novom štúdiu v Helsinkách hľadá nový multimilionár. Všetci hráči majú rovnakú šancu na výhru – tak slovenskí ako aj ostatní európski hráči. Maximálny jackpot v hodnote 120 miliónov eur sa poriadne nabaľuje od 23. apríla. Vtedy sa milionármi stali dvaja hráči zo Slovinska a z Nemecka. Výhernú jackpotovú sumu si „bratsky“ rozdelili 50 na 50, teda na polovicu. Obaja víťazi správne zvolili 5 čísiel z hlavného osudia a 2 powerballové čísla.

Všetky výhry sú topky

Eurojackpot je lotéria, ktorá ponúka lukratívne výhry nielen v prvom výhernom poradí, ale aj v ďalších poradiach. Ďalšie výherné poradia disponujú výhernými sumami od 10 miliónov do 120 miliónov eur. Jediným obmedzením je počet výhercov a nakumulovaná suma.

Slovák zainvestoval 6 eur a návratnosť bola 59 miliónov

V roku 2020 sa stal „Eurojackpotovým“ multimilionárom aj Slovák, na ktorého sa usmialo eurojackpotové šťastie v hodnote 58 807 427 eur. Navštívil „východniarsku“ predajnú pobočku spoločnosti Tipos a požiadal si o náhodnú stávku za 6 eur. Ďalšími miliónovými výhrami z druhého poradia sa hrdili aj dvaja Slováci, ktorí si prilepšili o 7,3 milióna a 5,2 milióna eur.

Milionársky klub prijíma ďalších členov

Ak sa túžiš stať členom milionárskeho klubu, ešte stále to stíhaš. Navštív ktorékoľvek predajné miesto spoločnosti Tipos, zapoj sa online, prostredníctvom aplikácie Tiposu alebo cez SMS správu. Zvoľ si 5 eurojackpotových čísel a 2 powerballové čísla. Ak stále váhaš, ktoré by mohli byť šťastné čísla, určite sa ti oplatí využiť generátor náhodného výberu či rýchlu stávku. Čísla sa ti tak vyberú náhodne.

Generátor čísiel Eurojackpotu

Chcem vygenerovať stĺpce
stĺpec
?
?
?
?
?
?
?

Tipy na výhry

Aktuálny jackpot
30 000 000  € (Výnimočne sa hrá o vecné ceny)
Aktuálny jackpot
5 000 000  €
Aktuálny jackpot
1 146 144  €
Aktuálny jackpot
795 068  €
Aktuálny jackpot
480 000  €
Aktuálny jackpot
72 000  €
Aktuálny jackpot
41 201  €
Zákaz hrania hazardných hier osobám mladším ako 18 rokov. Hazardné hry predstavujú riziko vysokých finančných strát. Nadmerné hranie prináša so sebou aj možné zdravotné riziká.

Eurojackpot má aj „žolíka“

Eurojackpot je lotéria, ktorá ponúka aj možnosť atraktívnej doplnkovej hry Joker. Ak si v rámci hlavnej eurojackpotovej hry zvolíš aj doplnkovú hru Joker pre Eurojackpot, ponúkajú sa ti nasledovné výhry:

Výhry doplnkovej hry Eurojackpot Joker

Páčil sa vám tento článok

Autor obsahu

Súvisiace články

Pridaj komentár

Odoslaním súhlasíte so spracovaním osobných údajov .
Zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre.